Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEVE CLARKE

Škotski izbornik tužan: Otkrio razlog ispadanja svoje reprezentacije

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Škotska
Goran Stanzl/PIXSELL
23.06.2021.
u 09:17

"Iz prve utakmice nismo dobili ništa, što je značilo da moramo otići na Wembley i potrošiti puno energije, fizički i mentalno, kako bismo si dali priliku. Možda smo zbog toga patili u trećoj utakmici".

U redovima škotske nogometne reprezentacije nisu skrivali tugu što ni u jedanaestom pokušaju nisu uspjeli proći skupinu na nekom velikom natjecanju.

"Večeras smo igrali protiv ekipe koja je prekaljena na turniru i koja je znala odigrati treću utakmicu u skupini, a mi vjerojatno nismo. Zbog toga idemo kući, a Hrvatska prolazi", kazao je škotski izbornik Steve Clarke.

"Tužan sam zbog igrača. Dugo smo čekali kako bismo došli na neki veliki turnir i dobra skupina igrača nas je dovela ovdje. Tijekom grupne faze bilo je puno dobrih stvari, ali u konačnici ne i bodovi koji su nam trebali", poručio je.

Škoti su EURO otvorili porazom od Češke, potom su remizirali protiv Engleske, a u susretu za prolaz izgubili od Hrvatske.

"Iz prve utakmice nismo dobili ništa, što je značilo da moramo otići na Wembley i potrošiti mnogo energije, fizički i mentalno, kako bismo si dali priliku. Možda smo zbog toga patili u trećoj utakmici".

Vratar David Marshall naglasio je kako je škotska predstava protiv Hrvatske veliko razočaranje.

"Bili smo pozitivni nakon nastupa u Engleskoj i večeras smo dobro započeli utakmicu, tako da je ishod veliko razočaranje. Hrvatska je stvarno dobro odradila drugo poluvrijeme".

"Izbornik nam je rekao da je ovo tek početak nečega i da ćemo se za kratko vrijeme sastati kako bismo se pokušali kvalificirati za Svjetsko prvenstvo. Sad imamo turnirsko iskustvo, što će nas poboljšati kao skupinu", zaključila je škotska "jedinica".

POGLEDAJTE VIDEO: Lovren pjeva Mišu Kovača

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar B.Geserit
B.Geserit
09:29 23.06.2021.

Preko Hrvatske prolaz u skupini?! Vi mora da se šalite! Previše čitate "hrvatsku štampu" i slušate Murinja.... Ono što mislite o sebi, nije ono što je realno.

SW
swissarmy
09:37 23.06.2021.

ovo su razlozi ispadanja Škotske: 1. Vlašić 2. Modrić 3. Perišić

AU
austrougarskigeneral
10:29 23.06.2021.

Kakav gol modrica fantasticni gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije