Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljen izbornik

Skelin: Igrači koji nisu bili značajni sad će biti. Vranković: Šarić nije zaslužio kritike

Predstavljen Ivica Skelin
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
16.09.2017.
u 15:01

- Osim sa Skelinom razgovarali smo i s Antom Nazorom, ali nije bilo smisla novog čovjeka uvoditi u sustav, kaže predsjednik HKS-a.

Stojko Vranković, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza i Dino Rađa, šef Stručnog savjeta predstavili su danas novog izbornika Ivicu Skelina.

- Osim sa Skelinom razgovarali smo i s Antom Nazorom, ali nije bilo smisla novog čovjeka uvoditi u sustav. Skelin poznaje igrače i lakše će mu sve to biti preuzeti na sebe - kazao je Vranković te se osvrnuo na Darija Šarića.

Predstavljen Ivica Skelin
1/7

- Dajemo mu podršku jer smo svjesni naslovnica i komentra u novinama. Dario to nije zaslužio, radi se o mladom igraču koji će nositi reprezentaciju, koji je profesionalac i moramo stati uz njega - naglasio je predsjednik HKS-a.

Skelin je dodao kako je Hrvatskoj potrebna smjena generacije.

- Moramo dovesti još šest, sedam igrača koji mogu parirati i biti pomoć. Oni koji su bili u konkurenciji za reprezentaciju, ali nisu bili značajni, sada bi mogli biti - kazao je Skelin.

Komentara 16

DU
Deleted user
17:14 16.09.2017.

Moli se Dino Rađa da pri slijedećoj izjavi za medije izvadi žvaku iz usta jer je to uistinu nepristojno. Ovo ne piše nigdje već je to stvar kulture i kućnog odgoja

DH
dalibor.hren
16:46 16.09.2017.

I Vranković i Rađa sad pametuju. Ako treba otići Aco, onda trebaju ići u paketu!

Avatar Srbinator
Srbinator
17:47 16.09.2017.

i Macvan je iz lijepe vase ali nije imo dileme za koga ce da igra. da li se Pedjin i Veselinkin sin sada mogo kaje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije