Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Dario je bio loš

Šarićev otac: Osim Bojana, svi su odigrali bez energije, bez srca...

Hrvatska - Rusija
Foto: fiba.com
1/5
12.09.2017.
u 13:54

Neshvatljivo mi je da Dario kaže da je odigrao korektnu utakmicu, da su dali sve od sebe. Nisu, odigrali su bez energije, bez srca, kaže Predrag Šarić

Hrvatski su košarkaši u osmini finala EP-a izgubili protiv Rusije, a Bojan Bogdanović bio je jedini raspoložen za igru. Čekalo se da povuče i Dario Šarić, ali njegov je doprinos izostao. Šarić nakon utakmice nije bio raspoložen za razgovor.

– Očito nemamo neku kvalitetu, stvorila se neka priča oko nas, a mi ništa ne možemo. Očigledno je da se ni jedan drugi igrač nije razigrao, osim Bojana koji uvijek daje svoje – rekao je Šarić.

Darijev otac Predrag Šarić pokušao je pronaći razloge poraza od Rusije, svoju analizu dao je u izjavi za sibenskiportal.rtl.hr.

– Osim Bojana, svi su se nakon utakmice uvukli u sebe, pobjegli. Neshvatljivo mi je da Dario kaže da je odigrao korektnu utakmicu, da su dali sve od sebe. Nisu, odigrali su bez energije, bez srca. Ne razumijem taj izostanak samokritike kod njega – rekao je Predrag Šarić i dodao:

– Dva su ključna razloga. Prva je loša obrana, pogotovo ona na Švedu, a drugi je loša Darijeva igra. Valja biti objektivan, pogledati istini u oči i kazati da je odigrao katastrofalno. On je igrač od 20 poena i desetak skokova i asistencija, ali ga nije bilo na terenu.

Komentara 9

GE
genex
14:28 12.09.2017.

korektno, možda malo prekritično prema dariju, ali istina je da nije bio svoj.vezano za babu, istina je da ga nije bilo nigdje cijelu utakmicu.čak bih rekao da se veći dio utakmice skrivao i nije tražio loptu.normu je odradio tek kad je tekma bila izgubljena i kad su ga rusi pustili da diše. jedini pravi period je bio pred kraj prvog poluvremena kad nam je igrala petorka u kojoj nije bilo nijedne "zvijezde" i koji su odigrali fenomenalnu obranu.ta petorka je bila nešto lošija u napadu ali mislim da su bili doveli rezultat u egal.onda je aca vratio "zvijezde" i rusi su otišli na +4 na poluvremenu. u današnjoj košarci dominira snaga i tjelesna priprema na kojoj se bazira igra u obrani.trebamo naći 12 boraca koji trgaju i krše sve pred sobom.a ne sada, čim nas protivnik malo pritisne agresijom, mi spustimo gaće.

RI
rimac444
20:08 12.09.2017.

Partija, orjuna, jugogamad otrovali su srce i domoljublje naših reprezentativaca što je jedina energija i nagrada svih naših reprezntativaca.

KO
kompjuter
14:51 12.09.2017.

kod nas je nešto drugo,veliki problem,veliki pritisak a dečki nisu za to,pa di smo mi u košarci unazad 15 godina,nigdje i odjedanput mi tražimo medalju,hahahahah,polako,ne sad pljuvati a pola velikih hrvata samo je ovo čekalo da se desi a neznaju ni pravila košarkaške igre ali za pljuvanje su veliki majstori,biće dana i treba dečke poštedjeti napada,nijo propo svjet,idemo dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije