Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI PROTIVNIKA

Sjajno raspoloženi Hrgović: 'Želim veliku borbu! Anderson mi je doručak. Joshua možda ručak'

Filip Hrgović
Foto: Sauerland Promotions
1/6
23.12.2023.
u 21:32

"Za večeru može netko kao Jared Sanchez. Nokautirao sam trojicu Kubanaca, on će biti četvrti ako se bude htio boriti sa mnom", rekao je sjajno raspoloženi Filip Hrgović nakon pobjede nad Markom De Morijem

Hrvatski boksač Filip Hrgović bio je izvrsno raspoložen nakon 17. profesionalne pobjede. U subotu je u Rijadu bez ikakvih problema u prvoj rundi svladao Australca Marka Morija. Borba nije potrajala niti pune dvije minute. De Mori je dvaput bio u nokdaunu, a nakon što je drugi puta pokleknuo odlučeno je da je okršaju došao kraj.

Nakon što je u ringu nakon pobjede kazao da je očekivao ovakav ishod i ponovo tražio priliku da se bori za naslov prvaka IBF-ove teške kategorije, sjajna atmosfera se očito nastavila i izvan ringa. Plesao je i pjevao hit DJ Tiesta "Let's get down to business".

Novinarka DAZN-a upitala ga je kako se osjeća. Hrgović je ponovio stihove popularne pjesme: "Let's get down to business" (eng. Hajdemo na posao), misleći time na svoju priliku da konačno dobije pravog protivnika iz redova najboljih svjetskih teškaša. "Novac nikad ne spava. Bio sam dobar, ali moram nastaviti biti dobar. Spreman sam za veliku borbu", rekao je Hrgović.

VEZANI ČLANCI:

"Svidjelo mi se što si bio tako ljubazan i miran na kraju, rekao Andersonu da mu ne bi bilo pametno da ide s tobom u ring, da ćeš ga pojesti za doručak. Možeš li to ponoviti", rekla je reporterka, a Hrgović je na to odgovorio:

"Jared Anderson je moj doručak. Za ručak možda Joshua, a za večeru netko kao Jared Sanchez. Nokautirao sam trojicu Kubanaca, on će biti četvrti ako se bude htio boriti sa mnom."

VIDEO Na kampu u Splitu 250 boraca treniralo uz Plazibata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije