Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju

Šimunić: Ostao bih još, ali ne besplatno!

'27.09.2011., Stadion Gerland, Lyon, Francuska - UEFA Liga prvaka, skupina D, 2. kolo, Lyon - Dinamo Zagreb. Josip Simunic(4) ljut na navijace Lyona, Ivan Kelava(30).  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
06.12.2012.
u 11:57

Nadam se da više neće biti toliko negativnosti o nama, bili smo bolji nego prošle sezone.

Maksimirom se orilo “Joe, Joe”, i to nekoliko puta. Josip Šimunić je jedini igrač koji je protekle sezone dobivao takve ovacije, i u utorak je u igri protiv Kijevljana blistao, a kad je nekoliko puta poslao suparničke igrače lažnjacima "po ćevape", izazvao je erupciju.

– Pustite to, ne mogu ja ništa bez ostalih deset igrača, i kad navijači skandiraju jednom igraču, to je kompliment cijeloj momčadi i klubu – skromno će Šimunić nakon što je Dinamo prekinuo ružnu seriju, zabio je gol i osvojio bod u Ligi prvaka.

Kao da sam dobio pljusku

– Nije ova sezona Lige prvaka bila ni približno tako loša kako se to predstavljalo. Bilo je negativnih stvari, ali i puno pozitivnih. Slažem se da se igra za bodove i da u tome nismo bili dobri. Sad smo uspjeli u zadnjoj sekundi zabiti i to je nekakav uspjeh. Ali, to pokazuje našim mladim igračima da se ne trebaju bojati, da mogu više. A znate, čitaju samo negativnosti, da Dinamo ne može ništa. No, klubovi s manjim proračunom od nas pokazali su da se može. Treba vjerovati i pošteno raditi. Istina je da smo osvojili samo bod, ali smo sami sebi pokazali da možemo igrati i protiv velikih momčadi.

Cijeli veliki intervju sa Šimunićem pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
17:17 06.12.2012.

Joe je super čovjek, želim mu samo zdravlja da još pokaže da je i dalje i dobar igrač. A glede onih koji su se sprdali što ne igra (i dalje) besplatno, pa Dinamo je inkasirao lijepe milijune ulaskom u LP i red je da plate onom ko im je većim dijelom to i omogućio. On je jedan od najboljih igrača u klubu (pa i u repki) a eto, pristao je igrati besplatno pola godine, samo da mu otplate barem sve zaostatke koje mu duguju iako je navodno klub u milijunskom plusu. Koliko je nesposobnijih suigrača pristalo na tako nešto?

Avatar Bekrija
Bekrija
18:28 06.12.2012.

mamićevci sve odmah računaju u eure, njima su samo eurići pred očima. Baj d vej Bišćan se bio odrek plaće dok je bio ozljeđen a Šimić je pred kraj igaro za nula kuna. Nemogu to mamićevci niako shvatit ipak nisu oni DInamovci da neke stvari shvate!! Taj Joe bi otišao u Hajduk samo da su mu ponudili 1000€ više od Dinama, nije to ipak Dinamovo dijete poput Bišćana, ali onavljam opet to je nešto što samo Dinamovci mogu shvatit, to je nešto više od EURA.

Avatar Svećenik
Svećenik
12:21 06.12.2012.

dali jedan gol u 95 minuti i ovaj je već euforičan kao, bolji su...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije