Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDE SCENE NA NBA PARKETIMA

Šarić 'preživio' udarac u međunožje od najvećeg hita NBA lige. Ništa ga sinoć nije moglo zaustaviti

Screenshot twitter
25.11.2023.
u 10:34

Šarića sinoć nije zaustavio ni šut u međunožje od francuskog 'diva'. Pogledajte u videu kako je to izgledalo.

Hrvatski kapetan sinoć je protiv San Antonio Spursa odigrao u svim segmentima najbolju svoju utakmicu ove sezone u NBA ligi.

Usput, Šibenčanin je 'preživo' udarac u međunožje - udario ga je 224 cm visoki francuski rookie Victor Wembanyama, trenutno najveći hit u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Inače, Šarić je u brutalnoj večeri, u kojoj je bio drugi strijelac za Golden State s 20 koševa. Najbolji je bio Stephen Curry koji je pogodio sedam trica za ukupan učinak od 35 koševa.

Golden State je upisao drugu pobjedu u međusezonskom turniru i sada je treća momčad u Zapadnoj skupini C. Šarić je na terenu proveo 26:18 minuta i u tom je vremenu zabio 20 koševa (šut iz igre 7/11, trice 4/7) pridodavši tome sedam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte. Ostvario je najbolje brojke sezone u ubačajima iz igre i zabijenim tricama te izjednačio najbolji učinak koji je dosad upisao u ukradenim loptama. Umalo je dosegnuo i najbolji učinak sezone u zabijenim poenima, izmaknulo mu je za jedan koš. No treći put ove sezone upisao je učinak od 20 zabijenih koševa, dok je sinoć ipak odigrao svoju najkompletniju utakmicu. Nije za zaustavio ni šut u međunožje od francuskog 'diva'. Pogledajte u videu kako je to izgledalo. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije