Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod predsjednice

Grabar Kitarović: Rukometaši, vi ste putokaz ne samo sportašima nego i političarima

Kolinda Grabar Kitarović, rukometaši
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
01.02.2016.
u 17:40

To je pobjeda koja je važna jer ju je ostvarila mlada generacija sportaša od kojih u budućnosti očekujemo još mnogo ovakvih rezultata...

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je igrače i stručno vodstvo hrvatske muške rukometne reprezentacije koja je na europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila brončanu medalju i izborila izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj.

"Čestitam na velikoj pobjedi i izvrsnim igrama svim igračima i stručnom stožeru. To je pobjeda koja je važna jer ju je ostvarila mlada generacija sportaša od kojih u budućnosti očekujemo još mnogo ovakvih rezultata. Vaša upornost, zajedništvo i vjera trebaju biti putokaz ne samo sportašima nego i nama političarima da ostvarimo rezultate i na svim ostalim poljima u društvu", kazala je predsjednica.

U ime HRS-a predsjednici je zahvalio član Izvršnog odbora Tomislav Grahovac koji je istaknuo da je prisutnost predsjednice u Poljskoj dalo dodatnu snagu našim reprezentativcima i pozvao je da i u idućim akcijama podrži naše rukometaše.

Uime momčadi reprezentativni dres s potpisom svih igrača predsjednici je uručio kapetan Marko Kopljar koji joj je oko vrata ovjesio brončanu medalju.

>>Bronca je stigla u Hrvatsku! Oduševljeni navijači dočekali rukometaše na Trgu

Komentara 17

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
17:56 01.02.2016.

KNOJ je na xanaxima

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
18:11 01.02.2016.

Bijelo- crvena boja Hrvatska na dresu sjete me da ja volim je.

BR
brojevi
18:23 01.02.2016.

Sportaši su uvijek nacionalno osvješteni i trebaju biti uzor našim i lijevim i desnim i inim političarima. Što se tiće crvene partije, kao beznadnog slućaja, njihovi uzori su već odavno pokopani ili crpe svoja ideloška nadahnuća iz propalih izama našee bliže nesretne prošlosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije