Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao s Portugalcem

'Ronaldo nije normalan! Nevjerojatno što mi je predložio u ponoć'

Cristiano Ronaldo
Foto: instagram.com/cristiano
1/5
17.12.2019.
u 18:29

Marokanac je nedavno u jednom intervjuu otkrio anegdotu iz autobusa kada se momčad vraćala iz Bergama

Marokanski stoper Mehdi Benatia (32) je nakon Rome i Bayerna tri sezone proveo u Juventusu, u siječnju je prešao u katarski Al-Duhail.

Vrijeme provedeno u talijanskom prvaku dijelio je svlačionicu s Cristianom Ronaldom. Marokanac je nedavno u jednom intervjuu otkrio anegdotu iz autobusa kada se momčad vraćala iz Bergama.

>> Najskuplji na svijetu! Pogledajte 'zvijer' koju je Cristiano kupio od samo jedne plaće

Cristiano Ronaldo
1/13

- Vozili smo se u Torino i u jednom trenutku mi je od Ronaldo stigla poruka: 'Što ćeš raditi kada se vratimo?' Već je bilo 23 sata i većina igrača je spavala. Ja mu odgovorim: 'Bit će ponoć, idem doma, zašto?', uskoro mi stiglo objašnjenje: 'Danas nismo igrali, a ja moram trenirati. Hoćeš li mi praviti društvo?' - otkrio je Benatia i nastavio:

- Objasnim mu da to nije moguće, želim otići doma i sjesti pred televizor. Kada smo se vratili svi su otišli kući, ali Ronaldo je stavio slušalice u uši i uputio se u teretanu. Tada sam pomislio: 'Ovaj stvarno nije normalan!'.

Mehdi Benatia ima samo lijepe riječi za portugalsku zvijezdu.

- Imao sam sreće vidjeti kako radi jedan od najvećih sportaša i koliko je žrtvovao zbog nogometa. Sretan sam što sam godinu dana živio uz sportaša kojeg od tada beskonačno respektiram. Iznenadilo me s koliko intenziteta odradi svaki trening i impresivno je što to ponavlja svaki dan - zaključio je  Mehdi Benatia.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
20:59 17.12.2019.

A ja sam mislio da ga zove da ga guzi...

Avatar southman
southman
07:57 18.12.2019.

Zato i jeste u 35-oj među 3 na svijetu.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:03 17.12.2019.

Zato je CR jen od najbolših, a ovi drugi - gdo je pa tej ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije