Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT-REAKCIJA

Ronaldo jednim potezom srušio dionice Coca-Cole, oglasili se iz kompanije

Cristiano Ronaldo
Reuters
16.06.2021.
u 08:41

– Prilikom dolaska na konferenciju za medije, igračima su ponuđeni voda, Coca-Cola i Cola-Cola Zero – rekao je glasnogovornik

Kapetan Portugala Cristiano Ronaldo u ponedjeljak je s gnušanjem maknuo dvije boce Coca-Cole koje su organizatori Europskog prvenstva stavili ispred njega tijekom konferencije za medije u Budimpešti.

Ronaldo je zatim uzeo bocu vode, dignuo je u zrak i svima poručio:

– Pijte vodu.

Dionice Coca-Cole nakon ovoga poteza Portugalca odmah su pale s 56.10 dolara na 55.22 dolara. Tvrtka je tako izgubila četiri milijarde dolara jer joj je vrijednost pala s 242 na 238 milijardi.

A o svemu se oglasio i glasnogovornik Coca-Cole.

– Prilikom dolaska na konferenciju za medije, igračima su ponuđeni voda, Coca-Cola i Cola-Cola Zero – rekao je glasnogovornik i dodao:

– Svatko ima pravo piti što želi.

Ronaldo živi uredno, zdravo se hrani i redovito se odmara, a to mu, između ostalog, omogućuje da i s 36 godina na leđima bude jedan od najboljih nogometaša svijeta. Jednom je rekao i da je ljutit na svoju djecu kada vidi da piju sokove, jedu čips i krumpiriće.

Ključne riječi

Komentara 19

5S
505.scrtom
09:14 16.06.2021.

sasvim je u pravu, odrasli ljudi i dijeca su sve deblji i bolesniji i to većinom zbog nezdravog šećera kojeg je pretjerano puno svugdje u sokovima i hrani ,to je već davno poznato, primjerice u nekim zemljama litra coka cole jeftinija od kisele vode

TH
theo
09:23 16.06.2021.

u pravu je

Avatar Arkandjel
Arkandjel
10:59 16.06.2021.

Tvrtka imenom Coca Cola najviše zarađuje upravo na vodi. Zarada na vodi im je mnogo veća nego na njihovom zaštićenom proizvodu Coca Coli. Što god Ronaldo napravio oni su dobili reklamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije