Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA

Poljud će eruptirati! Ivan Perišić igra u subotu? Ostavio poruku koja je cijelu Dalmaciju digla na noge

Velika Gorica: Ivan Perišić na zagrijavanju uoči utakmice Gorica - Hajduk
Josip Regovic/PIXSELL
14.03.2024.
u 08:45

Prije desetak dana bio je u službenom zapisniku za utakmicu, a sada bi sjajni hrvatski reprezentativac mogao dobiti priliku i da zaigra

Nema labavo kod Ivana Perišića. Sjajni 35-godišnji krilni ofenzivac Hajduka marljivo trenira kako bi što prije došao u pravu formu nakon teške ozljede koljena koja ga je zadesila na jednom treningu Tottenhama prošle jeseni. Dugotrajan oporavak ušao je tako u svoju završnu fazu, a Perišić svoj napredak u formi voli pokazati na društvenim mrežama.

Još je jednom porukom na svom Instagramu dao naznačiti da je pitanje njegovog povratka na teren zapravo pred odgovorom. Naime, nakon jednog treninga na glavnom terenu Poljuda napisao je: "U subotu na najjače, vidimo se."

Naravno, navijači Hajduka odmah su to protumačili kao poziv da ga dođu vidjeti na djelu, prvi puta u dresu Hajduka. Inače, Hajduk u subotu od 17.10 sati igra protiv Lokomotive. Perišić je prije nekoliko dana u duelu s Istrom bio na klupi, a sada bi konačno mogao dobiti priliku i upisati prve minute za Hajduk.

Foto: Screenshot: Instagram

Perišića je, podsjetimo, za nadolazeću akciju reprezentacije koja će se umjesto u Abu Dhabiju održati u Kairu zvao i Zlatko Dalić. Tri mjeseca prije Eura Perišić bi se tako mogao vratiti i u klupski i u reprezentativni plan po punom programu, što je dakako sjajna vijest za nogometnu Hrvatsku i sve navijače vatrenih.

Ključne riječi

Komentara 7

SA
sanikol
10:16 14.03.2024.

Kamenski bi bio lud da ulazi u Dinamo. Očekuju da u Dinamo unese vlastiti kapital a pri tome mu predsjednica nadzornog odbora ima 15000 € plaču uz sve ostale benefite. Prijatelju Dragec, ostavi se tih bedastoća.

KA
kanđija
10:13 14.03.2024.

Hajduk definitivno ima najbolji marketing...barem 5000 ljudi će doći na poljud zbog ovog naslova.. naravno da Perišić neće igrati ali biti će na klupi...

ID
Ivo_didin
06:02 17.03.2024.

Misli si Perišić, Gospe moja, di san ja to stiga.. što mi je to tribalo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije