Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK JE BLIZU

VIDEO Perišić objavio snimku koja će izazvati euforiju među Hajdukovcima. Pogledajte kako trenira

Instagram screenshot
12.03.2024.
u 14:06

Vatreni je u zimskom mercatu stigao u Hajduk i zaludio cijelu Dalmaciju koja nestrpljivo očekuje kada će se vratiti na teren kako bi pomogao bijelima.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić uspješno se oporavlja od teške ozljede križnih ligamenata koju je zadobio na treningu Tottenhama. Vatreni je u zimskom mercatu stigao u Hajduk i zaludio cijelu Dalmaciju koja nestrpljivo očekuje kada će se vratiti na teren kako bi pomogao bijelima. 

GALERIJA Perišić izazvao euforiju među navijačima Hajduka

1/5

Sudeći prema njegovim snimkama s Instagrama, Perišić bi se vrlo skoro mogao vratiti na teren, samo je pitanje može li odmah pomoći Hajduku u lovu na naslov. Perišić na snimkama objavljenima uz status ''Di ćeš, sine'', trenira kao da se uopće nije teško ozlijedio i obavio operaciju.

Ponajbolji hrvatski nogometaš bez problema trči, šutira loptu i ne štedi ozlijeđenu nogu. Trenutačno je teško reći kada bi se mogao točno vratiti nogometu, ali Hrvatska ga očekuje na skorašnjem europskom prvenstvu u Njemačkoj. 

VEZANI ČLANCI:

Izbornik Zlatko Dalić pozvao ga je na pripremni turnir koji se krajem ožujka igra u Abu Dhabiju. Video možete pogledati na njegovu Instagram storyju OVDJE

Ključne riječi

Komentara 3

T8
Tomo-81
17:28 12.03.2024.

Neka za repku zabija kao lud za drugo me ne zanima!!

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
16:12 12.03.2024.

Perija Kralju, neka si ti nama živ i zdrav. Lipo je vidit da se vraća u normalu jedan ljudski život

KO
Konan
15:16 12.03.2024.

Ti bogca kao da je Maradona uskrsnuo. Dobar ali precijenjen.Nis.pisrbno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije