Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za osudu

Pojavila se snimka: Pogledajte što su Englezi napravili Schmeichelu prilikom penala

Euro 2020 - Semi Final - England v Denmark
Foto: PAUL ELLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
08.07.2021.
u 10:58

– Ako je netko zabljesnuo Schmeichela laserom, želim doživotnu zabranu dolaska na stadione – komentirao je bivši engleski napadač Stan Collymore.

Engleska je sinoć pobjedom nad Danskom u produžecima (2:1) izborila nastup u finalu Eura. Gordom Albionu to će biti prvi nastup u finalu velikog natjecanja nakon 55 godina.

Ključan trenutak susreta bio je sporan jedanaesterac za domaćina koji je dosuđen krajem prvog produžetka. A da stvar za Dance bude gora, pojavila se snimka koja prikazuje kako engleski navijači laserom ometaju vratara Kaspera Schmeichela. Unatoč tome danski vratar obranio je udarac Harryja Kanea, no bio je nemoćan nakon odbijanca.

– Ako je netko zabljesnuo Schmeichela laserom, želim doživotnu zabranu dolaska na stadione – komentirao je bivši engleski napadač Stan Collymore

Snimku ometanja Schmeichela laserom pogledajte OVDJE.

Video – Kreće Šukerov konačan pad: Kustić i službeno kandidat za predsjednika HNS-a

Komentara 27

Avatar southman
southman
11:15 08.07.2021.

Svejedno, sudac bi ionako ponavljao penal sve dok Kane ne bi konačno zabio.

Avatar majkuvam
majkuvam
11:34 08.07.2021.

Tipičan engleski "fair-play",od pamtivijeka.

DO
Domumom
11:22 08.07.2021.

Englezi kleče za za podršku poštenju, a najveći ološ i gnjide još od 45.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije