Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio i na podu

VIDEO Pogledajte kako se Mamić razbacao na 'Ne može nam nitko ništa'

Zdravko mamić
Foto: Screenshot
1/6
16.10.2017.
u 23:51

Goste je zabavljala srpska folk-pjevačica Rada Manojlović, koja je otpjevala omiljeni hit Zdravka Mamića: "Ne može nam nitko ništa"

Tia Jurčić i Mario Mamić vjenčali su se ovog vikenda, a svadbeno slavlje održalo se u hotelu Westin. Otac Zdravko bio je odlično raspoložen.

Goste je zabavljala srpska folk-pjevačica Rada Manojlović, koja je otpjevala omiljeni hit Zdravka Mamića: "Ne može nam nitko ništa". Sada je procurila i snimka...

Zdravko mamić
1/6

 

Komentara 68

NV
NV
00:51 17.10.2017.

Čovek se veseli.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
01:22 17.10.2017.

eto i ovo neka je na ponos svim tzv. domoljubima i Hrvatima koji ga podržavaju! najobičnija jugoslavenčina koja rastura i dijeli Hrvatsku od sjevera do juga ! Dobro je Mišo govoria...čuvaj se onog ško na glas se kune, a iza leđa sve riječi briše... sada će 7 dana tišine, a onda opet busanje u prsa Hrvatska! fuj..

PR
prigorka
03:30 17.10.2017.

CIGANLUKA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije