Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

Mladenci su na plesnom podiju napisali stihove ove folk pjesme

Foto: Robert Gašpert
1/4
16.10.2017.
u 10:53

Mladenci su na plesnom podiju imali ispisan stih "Od ljubavi jači" koji se, pretpostavljamo odnosi na turbofolk hit Nedeljka Bajića Baje.

Dizajnerica Matija Vuica, čije kreacije, pogotovo vjenčanice, obožavaju poznate Hrvatice, zaslužna je i za lijepu vjenčanicu Tije Jurčić koja se u subotu udala za Marija Mamića.

Matija je na svom Facebooku objavila fotografiju lijepe mladenke, a na društvenim mrežama uzvanici kroz fotografije i snimke  otkrivaju detalje s glamuroznog vjenčanja.

 

 

Tia i Mario očito jako vole folk glazbu jer osim što su angažirali folk pjevačicu Radu Manojlović da zabavlja njihovih stotinjak uzvanika, mladenci su na plesnom podiju imali ispisan stih "Od ljubavi jači" koji se, pretpostavljamo odnosi na turbofolk hit Nedeljka Bajića Baje. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

 

 

 

Uzvanice na vjenčanju trudile su se imati što izazovniju haljinu, pa su osim kume Višnje Vjetrović svi pogledi bili usmjereni na Izabel Kovačić i njenu raskošnu toaletu te na Dinu Dragij, djevojku nogometaša Tina Jedvaja, koja je odabrala dosta izazovnu crvenu haljinu. 

1/22

Komentara 1

ŽV
žvanek
13:04 16.10.2017.

Stvarno imaju ukusa što se tiče muzike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije