Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Clevelandu

Pogledajte snažan Miočićev nokaut kojim je obranio naslov!

Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
11.09.2016.
u 07:38

U glavnoj borbi večeri na UFC 203 u Clevelandu Miočić je pred kraj prve runde zadao Overeemu nekoliko dobrih udaraca, a onda je u parteru dovršio borbu silovitim 'ground and poundom'

Američki borac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić pobijedio je izazivača Alistaira Overeema nokautom u prvoj rundi.

U glavnoj borbi večeri na UFC 203 u Clevelandu Miočić je pred kraj prve runde zadao Overeemu nekoliko dobrih udaraca, a onda je u parteru dovršio borbu silovitim 'ground and poundom'.

Pogledajte kako je to izgledalo...

Evo što je Stipe Miočić - prvak, borac i vatrogasac izjavio nakon borbe...

>>Miočić nokautirao Overeema i obranio naslov svjetskog prvaka

Komentara 17

ĆA
ćaćaća
10:23 11.09.2016.

bio sam veliki fan mirka cro cop.a ali mirko ovako nešto samo može sanjati..on je možda bio atraktivniji borac ali je miočić kompletniji borac..jači u glavi jači taktički i uvijek spremniji..svaka čast stipeeee

DU
Deleted user
09:54 11.09.2016.

Bravo Stipe! Od kad nas ne tlače komunisti i Srbi, evo: prvi smo u svijetu u mnogo čemu. Dario ti si nekakav strani agent, gotovo je, prošlo ti je vrijeme, gubi se u three peechke maater.ine.

JO
jozomali
10:23 11.09.2016.

Uvijek se nađe neki šu pak koji nas toji umanjiti spektakularni uspjeh amerikanca hrvatskih korjena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije