Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARODIJAPARODIJA EP-a U ZAGREBU

Pogledajte kako su ismijali Vujovićev šou u Zagrebu

Veselin Vujović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
09.02.2018.
u 16:37

Njemački vratar Heinvetter pozvao je maskote da brane sedmerac suparničkom igraču, a nakon gola zatražio je sudaca da video tehnologijom provjere je li bio gol

Skandal sa sucima s utakmice Njemačka - Slovenija na Europskom rukometnom prvenstvu u Hrvatskoj ismijan je na bundesligaškoj All-Star utakmici.

Njemački vratar Heinvetter pozvao je maskote da brane sedmerac suparničkom igraču, a nakon gola zatražio je sudaca da video tehnologijom provjere je li bio gol. Za razliku od zagrebačke utakmice, ovog puta sucima nije trebalo desetak minuta.

Podsjetimo, na Euru je Slovenija povela protiv Njemačke golom Janca nekoliko sekundi prije 25:24, no onda su na scenu stupili litavski suci koji su zatražili pomoć videotehnologiju da vide što se točno dogodilo u posljednjim sekundama.

Nakon desetak minuta gledanja su napokon se vratili na parket te pokazali crveni karton Blagotinšeku i dali sedmerac Nijemcima.

Slovenski izbornik Veselin Vujović u nevjerici je stao na gol i pokušao spriječiti sedmerac. Međutim, na kraju se maknuo, a Nijemci su zabili za konačnih 25:25. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije