Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNI UVJETI

Pique je stvarno pretjerao u gadostima, evo što sada traži od Shakire

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and her partner, Barcelona soccer player Pique, attend the Basketball World Cup quarter-final game between the U.S. and Slovenia in Barcelona
ALBERT GEA/REUTERS
29.07.2022.
u 19:52

Nastavlja se sapunica bivšeg svjetski poznatog para.

Zvijezda Barcelone, Gerard Pique, rastaje se od poznate kolumbijske pjevačice Shakire. Navodno je nogometaš uhvaćen u prevari i Shakira više ne želi živjeti s njim. 

Trenutno još uvijek nije poznato kako će podijeliti zajedničku imovinu, a popularna pjevačica je inzistirala da djeca žive s njom u Miamiju. Španjolac se s tim prijedogom nije slagao jer ne bi često mogao vidjeti djecu, ali navodno je pristao na njezinu ideju, ali uz nekoliko bizarnih uvjeta.

Nevjerojatno zvuči da je bogataš poput Pique, pred svoju bivšu djevojku stavio dva ovakva uvjeta. El Periodico piše kako je od pjevačice tražio da mu osigura pet avionskih karata prve klase godišnje, kako bi mogao posjetiti djecu?! 

Drugi zahtjev je pak da mu Shakira isplati porezni dug prema Španjolskoj, koji iznosi 400 tisuća dolara. Nevjerojatno, ali Pique se pravi kao da je ostao bez ijednog eura...Shakira će prema pisanju istog lista ispuniti zahtjeve jer joj se neda natezati s bivšim partnerom.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
23:42 29.07.2022.

Treba se što prije riješiti takve budale s kojim je provela dio života. Pa što košta, ako je novac u pitanju. I nastaviti život.

CA
car100
23:08 29.07.2022.

muška sponzoruša ...

LI
liliZG
13:12 30.07.2022.

rijetko vidimo slučajeve muških sponzoruša,al evo , ima i njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije