Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MED-OLI 1:4

Olimpija u Areni zaustavila niz od devet pobjeda medvjeda

Medveščak Olimpija (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/9
14.11.2012.
u 21:35

- Ne znam da li je stanka od 10 dana utjecala na prekid serije, no neki igrači možda su imali malo preslobodne dane - kazao je trener Raymond

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli doći i do 10. uzastopne pobjede, u prvoj utakmici u Areni izgubili su od Olimpije s 1:4 (1:2, 0:2, 0:0). Mala utjeha medvjedima je što su prvi puta u povijesti EBEL-a bili na prvome mjestu. Doduše, trajalo je to samo pet minuta, nakon što je Zanoški zabio za 1:0, a u istom trenutku Vienna Capitalsi gubili kod Albe Volan 0:2. Trenera Martyja Raymonda baš i nije utješila ta činjenica.

Zanoški: Nema plakanja

– Baš ništa nije valjalo, ništa nismo mogli, pak se stalno krivo odbijao... Jednostavno nije bilo fokusa igrača na utakmicu, niti dovoljno agresivnosti, borbenosti. Da me pitate tko je bio najbolji u mojoj momčadi, morao bih reći nitko. Ovo je bila naša najlošija utakmica ove sezone. No, nema potrebe dramatizirati, jasno je da ne možemo pobijediti u svih 50 utakmica – kazao je trener Medveščaka Marty Raymond.

Hoćete li kazniti igrače dodatnim krugovima na idućem treningu?

– Ma ne, ljudi smo i normalno je da se dogode ovakve lošije utakmice. Moram analizirati video, razgovarati s igračima i promijeniti nešto za utakmicu u petak. Ne znam da li je desetodnevna stanka utjecala na prekid serije, no neki igrači možda su imali malo preslobodne dane – dodao je Marty Raymond.

Igrači Medveščaka svjesni su da su odigrali vrlo loše.

– Baš ništa nije išlo kako smo htjeli i kako smo se dogovorili uoči utakmice. Teško nam je svima što smo izgubili prvu utakmicu u Areni, no nemamo koga kriviti osim sebe samih. Ali ne smijemo sada plakati, već se dobro pripremiti za vikend i popraviti sve ono što nismo dobro napravili u ovoj utakmici – rekao je Zanoški.

Olimpijin NHL-ovac Jan Muršak je bio bolji od Medveščalkovog Dustina Jeffreyja.

– Ma i on je sjajan igrač, no ovaj put ga nije išlo. Drago mi je da sam igrao u ovako velikoj dvorani, podsjetila me atmosfera na utakmice koje igram u NHL-u – rekao je Muršak.

Bez kapetana Letanga

Zbog bolova u leđima utakmicu nije odigrao kapetan medvjeda Alan Letang.

Prvi put u tri sezone otkad se utakmice Medveščaka igraju u Areni, dvorana nije bila puna. Od 15.000 sjedalica oko 4.000 je ostalo prazno. Ekonomska kriza očito sve jače utječe i na navijače. Šteta, jer medvjedi izuzev ove utakmice igraju sjajno, a imali su i devet uzastopnih pobjeda u nizu.

Rezultati 20. kola: Medveščak - Olimpija 1:4, Alba Volan - Vienna Capitals 3:1, Innsbruck - Red Bull Salzburg 2:5, KAC - Znojmo 1:2, Dornbirn - Linz 3:5, Villach - Graz 5:7. Poredak: Vienna 31, Medveščak 29, Villach 29, KAC 25 bodova...

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Stojko
22:08 14.11.2012.

Izgleda da su igrači u tihom štrajku. Eto još jedna lijepa priča dolazi svom kraju...

VA
vatra
22:19 14.11.2012.

Hrvati su u stanju svašta oprostiti ali uspjeh nikada. trač o financiskoj krizi novine su jedva dočekale i tom su dali više prostora nego ijednoj pobjedi medvjeda. ( i večernji i jutarnji po cijelu stranu) svaki poraz boli međutum uu hokeju se često događa da nižeplasirani pobjeđuju prvake. a ovo kolo je zaista bilo takvo. sva 4 prva kluba na tablici su doživjela poraz.( viena, vilah, medveščak i kac). od toga med, vilah i kac doma. bez brige medvjedi. bićemo prvaci. u inat svima- ZIG-ZAG

KL
klubuhb1
13:12 15.11.2012.

Draga piskarala..... jučer je na početku tekme pak podbacila slijepa gospođa koja je na centar terena došla u pratnji psa vodiča. To je potpora Kluba njihovoj Udruzi. Nagrađena je dugotrajnim pljeskom pri čemu je 80% gledatelja ustalo i pljeskalo. Moglii ste i vi napisati jednu rečenicu o tome, onako za potporu tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije