Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK DAN ZA RIJEKU

Oglasila se Armada: 'Ostajemo kao i uvijek klub i mi. Ništa nije sveto sve je bruto i neto!'

Rijeka: Rijeka i Hajduk sastali se u 29. kolu Prve HNL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
21.08.2023.
u 21:51

Jakirovića na Maksimiru dočekuje osam bodova zaostatka za Hajdukom, a na klupi plavih će debitirati u utakmici protiv praške Sparte u play-off fazi Europa lige

Nakon neočekivanog odlaska Sergeja Jakirovića na svojim se Facebook stranicama oglasila i navijačka skupina Rijeke, Armada. Jakirović je klupu aktualnog prvaka Hrvatske preuzeo nakon što su raskinuli ugovor s Igorom Bišćanom. Za Bišćana se kobnim pokazao poraz u trećem pretkolu Lige prvaka protiv grčkog AEK-a.

Navijači kluba sa sjevera jadranske obale napisali su kratku, ali vrlo jasnu poruku. "Ostajemo kao i uvijek samo klub i mi. Sami protiv svih", piše u objavi fotografije s transparentom na kojem stoji: "HNK Rijeka: Ništa nije sveto sve je bruto i neto!"

GALERIJA Grčka tragedija: Dinamo poražen od AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka

Rijeka: Rijeka i Hajduk sastali se u 29. kolu Prve HNL
1/14

Osim navijača šokirana je i uprava kluba. Osobito je vokalan oko odlaska trenera Jakirovića bio predsjednik Damir Mišković. "Jakirović me nazvao u 15 minuta nakon sto je objavljeno da je trener Dinama, kada je priopćenje već bilo na njihovim stranicama. Rekao je da je Dinamo velika prilika, naravno da jest, razumijem to, i to je normalno, ali način je nenormalan", kazao je Mišković.

VEZANI ČLANCI:

Jakirovića na Maksimiru dočekuje osam bodova zaostatka za Hajdukom, a na klupi plavih će debitirati u utakmici protiv praške Sparte u play-off fazi Europa lige.

VIDEO Igor Bišćan više nije trener Dinama! Već se spominje ime njegovog nasljednika

Komentara 7

LU
Lukeruk
22:30 21.08.2023.

A kaj bi vi hteli, platite pa bute imali, da je mišković dal više i da je rijeka veći klub ovaj bi ostal tam

Avatar bolix
bolix
10:52 22.08.2023.

Koliko je Mišković vjerovao Jakiroviću vidi s epo Ugovoru. A ako ne vjeruješ njemu zašto bi on tebi . Dakle nikakva zamjerka za Jakirovića već samo za Miška i njegov modus operandi . Uzmi od Dinama jeftino a prodaj mu skupo. Ili nedaj. Rijeka je dobila mnoge igrače i to vrhunske talente. Jankovića, Menala , Marina,

UL
Ultrabook
05:07 22.08.2023.

Veca riba jede manju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije