Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Cibone

Odlični Šakić i Žižić nedovoljni za pobjedu u Beogradu

07.10.2016.
u 21:44

Zagrepčani su pred 7000 gledatelja u dvorani Aleksandar Nikolić nakon tri četvrtine gubili s 13 razlike, da bi u zadnjem periodu, kojeg su dobili s 24:17, opasno zaprijetili Partizanu

U dvoboju 3. kola ABA lige košarkaši Cibone izgubili su u Beogradu od Partizana sa 81:87 (21:25, 21:25, 15:22, 24:17).

Zagrepčani su pred 7000 gledatelja u dvorani Aleksandar Nikolić nakon tri četvrtine gubili s 13 razlike, da bi u zadnjem periodu, kojeg su dobili s 24:17, opasno zaprijetili Partizanu.

U 34. minuti Cibona je stigla na samo četiri koša zaostatka, ali do pobjede nije mogla. Kod Cibone su najbolji bili Željko Šakić s 28 koševa i 8 skokova, te Andrija Žižić s 24 koša i 7 skokova, dok su Partizan predvodili Hatcher (25) i Vrabac (12) . 

Ciboni je ovo prvi poraz nakon dvije početne pobjede, dok je Partizan ostao maksimalan s tri pobjede. U subotu igraju Cedevita - Zadar. 

Komentara 2

KO
Komacero
08:35 08.10.2016.

O navijackom divljanju i cetnjikovanju od novinara ni jedna rijec a kamoli da se Srbi kazne sramota,Di su sada cetnicko komunisticke udruge u Hrvata ili novinara a i predsjednica sutu o cetnicima

TE
tejanolejano
10:47 08.10.2016.

@Komacero --- Koje navijacko divljanje i cetnikovanje ??? Grobari ni jednom nisu uvredili ni Cibonu ni bilo kog igraca. Gledao sam od pocetka do kraja preko neta i nije bilo ni jedne jedine ruzne reci, navijalo se za Partizan i zvizdalo igracima Cibone kada su napadali u nameri da se dekoncentrisu. Nista se drugo sinoc nije desilo u Pioniru (hala Profesor Aleksandar Nikolic). Ako govorimo o dogadjaima na terenu, solidna utakmica, i jedni i drugi iznenadjujuce dobri uzevsi u obzir novcane i igracke probleme koja imaju oba kluba. Ko je ovaj Sakic ? Odigrao je majstorski isto kao i Hatcher u Partizanu, ali za mene je utisak veceri bio mali Ante Zizic. Kakav ce to igrac biti, samo da ge ne upropaste menadzeri prevaranti zarad licnih interesa. Mali je zver vec sada. Sa druge strane jos jedan biser, mali Vanja Marinkovic, za njega vazi isto sto i za Zizica, ako se bude razvijao kako treba eto jos jednog NBA igraca iz ABA lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije