Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspjela trgovina

Novak Đoković odbio britansku putovnicu

Novak Đoković
Reuters
15.11.2009.
u 11:50

Britanci imaju najveći teniski turnir na svijetu, vole tenis, no njihovi noviji naraštaji za taj sport očito nemaju dovoljno talenta.

Dok se na obzoru nije pojavio nadareni Škot Andy Murray, bili su očajni, svjesni da Henmann nikad neće osvojiti Grand Slam turnir.

Britanci su posljednji put osvojili Davisov kup 1936. godine i očajnički žude za igračem koji bi igrao uz Murraya. Zato su valjda svojedobno i ponudili Srbinu Đokoviću britansku putovnicu, no nije je prihvatio.

– Velika Britanija nudila mi je više mogućnosti jer je trebala nekoga uz Murraya. S obzirom na novac koji ulažu, zacijelo su na Otoku poprilično razočarani što nemaju barem još jednog klasnog igrača. Srećom, u tom trenutku nisam trebao novac, kao prije toga. Počeo sam zarađivati dovoljno da sa mnom putovati može i trener. Uostalom, nisam htio promijeniti reprezentaciju samo zato što druga zemlja ima bolje uvjete – kazao je Đoković ovih dana u Šangaju novinaru Timesa Neilu Harmanu.

Doduše, nitko iz Britanskog teniskog saveza nije htio potvrditi tu priču.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:25 15.11.2009.

Neka je ponude Čiliću, on će je odmah prihvatiti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije