Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Barcelona

Rafael Nadal se vratio na teniske terene, ali je brzo ispao s turnira

Australian Open - Nadal Out In Second Round
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
1/4
18.04.2024.
u 10:30

Legendarni španjolski tenisač se u Barceloni vratio na teniske terene nakon siječnja i poraza u četvrtfinalu turnira u Brisbaneu od Australca Jordana Thompsona.

U susretu 2. kola ATP teniskog turnira u Barceloni Australac Alex De Minaur je pobijedio Španjolca Rafaela Nadala sa 7-5, 6-1.

Legendarni španjolski tenisač se u Barceloni vratio na teniske terene nakon siječnja i poraza u četvrtfinalu turnira u Brisbaneu od Australca Jordana Thompsona.

U prvom kolu je bio bolji od Talijana Flavija Cobollija sa 6-2, 6-3, no u drugom kolu je izgubio od De Minaura. Nadal je na turniru u Barceloni slavio 12 puta, a u karijeri je osvojio 92 turnira pri čemu 22 Grand Slama.

"Kada sam vidio ždrijeb, nisam bio previše oduševljen igranjem protiv Rafe, ali promijenio sam svoj stav i gledao na to kao na veliku priliku i priliku koja se pruža jednom u životu," kazao je 25-godišnji Australac nakon druge pobjede u pet međusobnih ogleda.

Australac će u trećem kolu igrati protiv pobjednika susreta između Nijemca Daniela Altmaiera i Francuza Arthura Filsa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije