Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornikova gesta

Mulaomerović: Pustio sam Bojana da ode u Dubrovnik poljubiti novorođenog sina

03.09.2022.
u 20:07

Bojan je iz Milana poletio popodne, nakon pobjede nad Velikom Britanijom (86:65), a vratit će se iz Dubrovnika tijekom nedjelje koja je, inače, u našoj skupini Eurobasketa dan bez utakmica

Nakon što je Hrvatska s uraganskom trećom četvrtinom (35:9) riješila problem Velike Britanije i pobijedila sa 86:85, jedan vrlo važan igrač naše reprezentacije napustio je momčad i Eurobasket ali samo na 24 sata. I to iz najljepšeg mogućeg razloga.

Nakon što je Britancima ubacio 15 koševa (tri trice), za svojih 18 minuta na parketu, kapetan reprezentacije Bojan Bogdanović otputovao je iz Milana u Dubrovnik, i to o svom trošku (zacijelo privatnim zrakoplovom), kako bi primio u naručje tek rođenog sinčića Luku kojeg mu je podarila partnerica mu Zrinka.

- Pustio sam Bojana da poljubi dijete, zagrli ženu i neka nam se vrati. Mislim da je to s moje strane nešto što je trebalo učiniti u tako posebnom trenutku za igrača koji je svih ovih godina iznimno odan reprezentaciji. Uostalom, sljedeću utakmicu igramo u ponedjeljak, a Bojan će se vratiti već u nedjelju, negdje iza ručka - kazao nam je izbornik Damir Mulaomerović pojasnivši:

- Bojan me pitao da li bi mogao otići i ja i predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković smo se složili oko toga. Štoviše, i sam bih mu sugerirao takvo što jer rođenje djeteta je nešto izvan i iznad košarke.

Osim toga, imat će izbornik i zadovoljnijeg i ispunjenijeg igrača.

- Tako je, no s Bojanom ionako nikad nije bio problem - ustvrdio je šef nacionalne vrste, nekad i sam dugogodišnji reprezentativac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije