Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO LUKA BOGDANOVIĆ

Novopečeni tata Bojan Bogdanović: Nadao sam se da ću ovaj dan upotpuniti pobjedom

Opatija: Pretkvalifikacije za EuroBasket 2025., Hrvatska - Švicarska
Goran Kovacic/PIXSELL
02.09.2022.
u 19:36

- Bili smo blizu, odigrali smo dobru utakmicu, ali smo opet ostali kratki za tih par poena. Drugo poluvrijeme je smjernica za ostatak turnira, ali prvo nije bilo dobro - rekao je Bogdanović

Samo nekoliko sati prije susreta Hrvatske i Grčke u prvoj utakmici Eurobasketa, lijepa vijest je došla iz Dubrovnika. U Dubrovniku se rodio Luka Bogdanović prvo dijete Zrinke i Bojana.

Ipak, Grci su Bojanu malo pokvarili jedan od najsretnijih dana u životu i slavili protiv Hrvatske s 89:95.

- Mislio sam da ću upotpuniti dan pobjedom, ali eto poraz na otvaranju, rekao je Bogdanović za HRT.

Bogdanović je zadovoljan drugim poluvremenom.

- Bili smo blizu, odigrali smo dobru utakmicu, ali smo opet ostali kratki za tih par poena. Drugo poluvrijeme je smjernica za ostatak turnira, ali prvo nije bilo dobro. Dižemo se u odnosu na kvalifikacijske utakmice i nadam se da ćemo biti bolji kako će turnir odmicati, rekao je Bogdanović.

Utakmicu je prokomentirao i Ivica Zubac.

- Ušli smo dobro prvih par minuta, a onda smo doživjeli pad. Moramo se bolje fokusirati na druge igrače i znati njihove tendencije. Toliko smo bili fokusirani na Giannisa i onda smo dozvolili drugima da se razigraju. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter i da možemo igrati sa svima, nadam se da nam je to dalo samopouzdanja. Idemo dalje pobijediti sutra Veliku Britaniju - rekao je Zubac. 

>> Pogledajte i veliki razgovor s Ivicom Kostelićem

 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije