Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica odluke

Mogući Dalićev nasljednik otkrio Škotima: Hrvati su pod pritiskom, možete ih pobijediti

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
22.06.2021.
u 18:59

Hrvatska na papiru ima veću individualnu kvalitetu od Škotske, a jako malo momčadi u svijetu ima tako dobar vezni red, smatra Bilić.

Hrvatski trener i bivši naš izbornik, Slaven Bilić, u razgovoru za škotske medije uoči utakmice na Hampden Parku izjavio je kako je na hrvatskoj reprezentaciji velik pritisak.

- Hrvatska je još uvijek viceprvak svijeta, a ispadanje u prvom krugu bio bi veliki neuspjeh - kazao je Bilić te naglasio kako Škotska, koja ga je oduševila u kvalifikacijama protiv Srbije ima šanse za pobjedu.

- Naravno da Škotska može pobijediti. Nisu imali sreće protiv Engleske, jako se dobre brane, a na lijevoj strani imaju Tierneyja i Robertsona. Gledao sam Škotsku protiv Srbije, a način na koji su proslavili pobjedu, točno ste mogli vidjeti koliko su željeli pobijediti i koliko im je to značilo. Oni su top profesionalci koji igraju na top razini. To su igrači koji igraju za Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea, sve velike nogometne klubove. Oni su tu s razlogom, jer žele pobijediti - naglasio je naš strateg i dodao kako Hrvatska na papiru ima veću individualnu kvalitetu od Škotske.

Video - Zoran Milanović za Večernji list o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

 

- Luka Modrić, Marcelo Brozović i Mateo Kovačić. Jako malo momčadi u svijetu ima takvu kvalitetu u veznom redu, mogu im konkurirati jedino Francuzi - tvrdi Bilić i naglašava da hrvatski igrači znaju kako treba igrati ključne utakmice.

- Većina ih je bila na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji, oni znaju kako treba reagirati u ovakim utakmicama, ali to moraju pokazati na terenu - zaključio je Bilić kojeg neki spominju kao mogućeg nasljednika izbornika Zlatka Dalića.

Komentara 13

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:39 22.06.2021.

Zašto odmah vrati se ? Ako ćemo pomlađivat momčad neka Bišćan nastavi🤓

SO
sohnahoakasaa
01:02 23.06.2021.

Ne želimIzbornika koji kaže protivniku 'njegove' Reprezentacije, možete ih pobijediti. Hodi vrit biliću dre kiću...

DH
dalibor.hren
00:09 23.06.2021.

Slavene, ne vraćaj se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije