Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevski

Modrić i Kovačić pokazali kakvi su majstori s loptom!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.05.2018.
u 20:44

Obojica su zabili prekrasne golove, a posebno lijep bio je pogodak hrvatskog kapetana

U subotu se u Kijevu igra finale Lige prvaka, a za naslov će se boriti madridski Real i Liverpool. Obje se momčadi pripremaju za posljednju utakmicu sezone.

Posebno zanimljivo bilo je na pucačkom treningu kraljevskog kluba, a u glavnoj ulozi bili su Luka Modrić i Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativci pokazali su sjajnu formu.

Luka Modrić i Mateo Kovačić
1/7

Obojica su zabili prekrasne golove, a posebno lijep bio je pogodak hrvatskog kapetana. Nakon što je sjajno zahvatio loptu i zatresao mrežu dobio je pljesak suigrača...

I Kovačićev pogodak bio je majstorski!

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 2

DU
Deleted user
08:11 23.05.2018.

neznam,ne sječam se lopine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije