Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunio san

Lovren: Lijepo bi bilo jednog dana djeci pričati kako sam osvojio Ligu prvaka

Dejan Lovren Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.05.2018.
u 20:08

Borit ćemo se za titulu protiv momčadi kojoj će ovo biti treće finale zaredom. Igrat ćemo protiv protivnika naviknutog na ovakve utakmice - kaže Lovren

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije i finaliste ovosezonske Lige prvaka Liverpoola Dejan Lovren rekao je kako od malih nogu sanja nastup u završnoj utakmici najjačeg klupskog natjecanja pa će u subotu protiv Reala iz Madrida pokušati doći do svog prvog trofeja u dresu 'Redsa' s Anfielda.

- To je san svih nas. Od kada sam bio mali sanjam o igranju u finalu Lige prvaka te podizanju pehara. Sada se nalazimo uoči najvažnijeg dana u svojim životima - izjavio je Lovren na konferenciji za medije uoči finala Lige prvaka.

Dejan Lovren Liverpool
1/5

- Borit ćemo se za titulu protiv momčadi kojoj će ovo biti treće finale zaredom. Igrat ćemo protiv protivnika naviknutog na ovakve utakmice. Oni su ušli u povijest a sada traže nešto naoko nemoguće. No mi također slijedimo svoj san - napomenuo je Lovren.

Real Madrid je osvojio Ligu prvaka u posljednje dvije sezone dok je Liverpool zadnji, peti put došao do tog trofeja 2005. godine. Lovren je stigao među 'Redse' 2014. te još uvijek čeka svoj prvi pehar.

- Nadam se da ćemo jednog dana pričati svojim obiteljima i djeci kako smo osvojili ovaj trofej. Mi u ovoj utakmici nemamo ništa za izgubiti - rekao je.

Za Real Madrid, koji je 12 puta osvajao naslov prvaka Europe, igrat će hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić.

- Zadnji puta kada sam razgovarao s njima rekao sam im da se vidimo u finalu. I sada smo tu. Uživat ćemo, a nadam se da ćemo mi izaći iz tog dvoboja kao prvaci - rekao je Lovren.

Liverpool je na putu do finala izbacio Porto, Manchester City i Romu dok je Real Madrid bio bolji od PSG-a, Juventusa i Bayerna.

- Moramo biti ponosni na ono što smo od početka napravili - istaknuo je hrvatski branič.

Dejan Lovren Liverpool
1/8

Komentara 4

BA
balance
20:46 21.05.2018.

Bez Hrvata nema finala lige prvaka🇭🇷

Avatar Mario1000
Mario1000
20:59 21.05.2018.

Neka pati koga smeta Hrvatska je prvak svijeta

Avatar comandante
comandante
20:24 21.05.2018.

ma napiši im šalabahter...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije