Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postali partneri

Medvjedi i zmajčeki dogovorili suradnju u idućoj hokejskoj sezoni

Medveščak (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
08.08.2013.
u 12:48

Medveščak i Olimpija spremni su za partnersku suradnju u idućoj hokejskoj sezoni.

Tom suradnjom Medveščak i Olimpija postali bi isključivo ravnopravni partnerski klubovi, nikako \'farm\' ili \'affiliate\' timovi kako se do sada nagađalo. Suradnja bi počivala na slobodnoj i jednostavnoj razmjeni igrača između spomenutih klubova za igranje u KHL-u i EBEL-u iduće sezone. Klubovi su dogovorili sve uvjete i način partnerstva te se očekuje potvrda realizacije partnerstva od strane IIHF-a.

Na predsezonskoj utakmici u Mariboru petorica Medveščakovih igrača zaigrat ce u dresu Olimpije: Marko šakić, Dario Kostović, Gal Koren, Saša Martinović i Kenneth MacAulay. Spomenuti igrači Medveščaka ne prelaze u Olimpiju već su oni i dalje igraci KHL Medveščak Zagreb na isključivoj posudbi u momčadi Olimpije samo za tu utakmicu.

Nakon sto predlozeni model partnerstva Medveščaka i Olimpije, osmišljen isključivo s namjerom dodatnog i snažnijeg razvoja hokeja i mladih igača, bude odobren na svim razinama, klubovi ne kriju interes da se ovaj model suradnje u budućnosti proširi i na još nekoliko klubova u regiji. Ovim planom suradnje iiskoristili su i činjenicu da je Hrvatska od ove godine postala punopravna članica Europske unije čime su ovakve sportsko-organizacijske suradnje \'bez granica\' u potpunosti moguće, a što i jest smisao udruživanja zemalja u zajednicu slobodne Europe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije