Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjela kampanja

Marsonia uz donacije navijača uredila stadion i dobila licenciju za 2. HNL

18.06.2020.
u 20:27

Od željenog povratka u Drugu ligu, u kojoj nisu bili od 2008. godine, Marsoniju dijeli još jedna prepreka – kvalifikacije

Na adresu NK Marsonije iz HNS-a je stigao službeni dopis u kojem se navodi da je žalba ovog kluba na odluku Komisije za licenciranje usvojena te da su Brođani dobili licenciju za Drugu ligu.

Podsjetimo, kultni slavonskobrodski klub osvojio je prvo mjesto u Trećoj HNL – istok, ali u prvom krugu licenciranja nisu dobili zeleno svjetlo za stadion Stanko Vlainić – Dida (svoj stadion kraj Save nisu ni prijavljivali jer ne ispunjava uvjete).

U klubu su stoga pokrenuli crowdfunding kampanju “Doniraj za Marsu u drugoj” te objavili broj računa na koji članovi i simpatizeri mogu uplatiti svoje donacije.

Za ispunjavanje uvjeta trebalo je renovirati svlačionice, popraviti sjedalice na tribinama, postaviti jarbole na zastave...

Pozivu kluba ubrzo su se odazvali i svoje priloge dali brojni pojedinci, tvrtke, udruge... Kampanja je u potpunosti uspjela i svi nedostaci na stadionu su otklonjeni.

– Od srca hvala donatorima koji su sudjelovali u akciji, gradu i županiji i svima koji su pomagali klubu. Hvala igračima, trenerima, djelatnicima i našim navijačima! Drugi korak u bobbeamonovskom troskoku je iza nas – poručio je predsjednik kluba Petar Bašić.

Od željenog povratka u Drugu ligu, u kojoj nisu bili od 2008. godine, Marsoniju dijeli još jedna prepreka – kvalifikacije. Uz Brođane, dvije vize za drugi najjači rang hrvatskog nogometa tražit će još i Junak iz Sinja, Mladost iz Petrinje te Opatija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije