Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u Italiju

Maro Joković otišao u klub za koji su igrali Tomislav Paškvalin i Igor Hinić

Maro Joković
Foto: Reuters/Pixsell
08.06.2020.
u 14:55

A kad klub dovede takvog kapitalca, onda je jasno da u novoj natjecateljskoj sezoni ima velike ambicije

Maro Joković, iskusni ljevoruki napadač hrvatske vaterpolske reprezentacije, mijenja klupsku sredinu i iz grčkog Olympiakosa prelazi u talijansku Bresciu. Govorkalo se o tome proteklih dana, ni Joković nije poricao pregovore, a sada je očito sve finalizirano jer je talijanski klub za koji su igrali mnogi hrvatski igrači (T. Paškvalin, Hinić, Barač...) objavio tu vijest i na svojoj službenoj stranici.

- To je naš najvažniji posao u ovom prijelaznom roku. Oduševljeni smo što smo uspjeli postići dogovor s jednim od najboljih napadača - istaknuli su čelnici Brescie.

A kad klub dovede takvog kapitalca, onda je jasno da u novoj natjecateljskoj sezoni ima velike ambicije. Brescia je prije Jokovića angažirala i ponajboljeg grčkog igrača Angelosa Vlachopoulosa (iz Egera), srpskog sidraša Đorđa Lazića (Szolnoki) te dvojicu talijanskih vaterpolista Edoarda di Sommu (Pro Recco) i Vincenza Dolcea (Verona).  

S druge strane, Olympiakos se očito odlučio za jeftiniju momčad, bez stranaca. No, u kompletnom će sastavu još odigrati završnicu grčkog prvenstva za tekuću sezonu. Stoga je Joković već u Ateni na pripremama uskoro već svog bivšeg kluba. Maro je ponikao u Jugu, ali je već igrao u Italiji, proveo je dvije sezone u Pro Reccu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije