Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoki je ljutit

Mamić: Neki igrači nisu ispunjavali svoje obaveze i to ću im reći

Slaven Belupo - Dinamo
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
12.04.2015.
u 22:22

- Čestitke Slavenu na zasluženom bodu. Vidjeli smo čvrstu utakmicu i nismo baš mogli previše uživati u atraktivnom nogometu.

Nogometaši Dinama u Koprivnici su odigrali 0:0 sa Slaven Belupom, a igra hrvatskog prvaka nije bila na razinu na koju nas je navikao, barem u HNL-u. Logično je da su igrači bili umorni od susreta protiv Rijeke, ali kod njih se nije vidjelo niti previše volje pa je i trener Zoran Mamić bio ljutit.

- Čestitke Slavenu na zasluženom bodu. Vidjeli smo čvrstu utakmicu i nismo baš mogli previše uživati u atraktivnom nogometu. Uz silna upozorenja i razgovore koje smo vodili s igračima mogli smo očekivati da će nakon dvije fizički i emotivno teške utakmice protiv Rijeke biti "prazni" i u leru, rekao je Mamić pa dodao:

- Neki igrači danas nisu ispunjavali obaveze kako su trebali pa onda to ne izgleda dobro s naše strane. Koji igrači? To ću njima reći. Naravno, ovo ne umanjuje činjenicu da je Slaven odigrao kvalitetnu utakmicu, zaključio je trener Dinama uz opasku da Dinamo nije bio raspoložen niti trkački niti po htijenju.

>>Svaka čast gledateljima koji nisu napustili stadion!

Komentara 4

21
215794
12:48 13.04.2015.

Cestitam Slavenu na osvojenom bodu a pogotovo Dinamu na 10 uzastopnom naslovu prvaka nadam se da nitko nema nista protiv

Avatar Titanov sin
Titanov sin
08:20 13.04.2015.

Šteta , stadion pun a od igre ništa . Jedino što se moglo vidjeti je da Šimunović definitivno nije igrač za Dinamo ,Ogi ni za Lokomotivu . Što se motivacije tiče bi Zoki prvo trebao sebe preispitati .Izmjene koje čini su isključljivo pozicijske bez da utječu na igru , Sve u svemu je ovo bilo smiješno .

I0
ivica_01
22:33 12.04.2015.

kladusa je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije