Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Makedonci hit na internetu: Ovo što su radili Ademi i društvo još niste vidjeli

Euro 2020 - North Macedonia Training
Foto: MIHAI BARBU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
17.06.2021.
u 16:32

Njihov izbornik Igor Angelovski koristi neobičnu vježbu za pripremu svojih igrača, a kako su neki komentirali - izgleda kao da Arijan Ademi i društvo trče s ogromnim sladoledima.

Sjeverna Makedonija debitant je na velikom natjecanju, a u svom prvom nastupu na Euru, u skupini C, nadjačala ju je Austrija (3:1). U drugom nastupu bolja je bila i Ukrajina (2:1).

A društvene mreže zapalile su se nakon što se pojavila snimka s treninga makedonske momčadi. Njihov izbornik Igor Angelovski koristi neobičnu vježbu za pripremu svojih igrača, a kako su neki komentirali - izgleda kao da Arijan Ademi i društvo trče s ogromnim sladoledima. 

Naime, Makedonci su prilikom te vježbe morali trčati s čunjevima okrenutim naopačke dok su se u njima nalazile lopte. Neobično, u najmanju ruku, a s obzirom na poraze, metode trenera Angelovskog očito ne prolaze.

Komentara 3

CO
cokta
17:34 17.06.2021.

Vidi se da im je nabacivanje kuglicama sljadoljeda u krvi ....

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:57 17.06.2021.

I ja mislim da je Ademi odličan pa danas je u stilu napadaca prošao sve i uputio udarac, kakva šteta sto nemamo takvog igrača koji zna potegnut iz obrane do samog protivnickog gola a često i postići zgoditak

DU
Deleted user
16:41 17.06.2021.

Ademi je sjajan, šteta što nije u našoj repki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije