Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRILJIRA U AUSTRIJI

Ljubičić odgovorio na pitanje o povratku u Hajduk: Mene se tu ništa ne pita

AUT, OeFB Uniqa Cup, SC Schwaz vs LASK
Foto: EXPA/ Stefan Adelsberger
07.08.2022.
u 16:00

“Bilo je ‘samo’ 300-tinjak čestitki. Većina suigrača iz Hajduka mi se javila, kao i trener Valdas Dambrauskas i sportski direktor Mindaugas Nikoličius", rekao je Ljubičić

U razgovoru za Dalmatinski portal Marin Ljubičić se osvrnuo na svoj fenomenalan nastup za LASK Linz u kojem je poentirao četiri pogotka u samo 60 minuta.

“Baš guštam i na treninzima i na utakmicama. Osjećam da sam se oslobodio pritiska. Sad samo sebi u glavi stavljam pritisak: golovi, asistencije i pobjede. Okolina me ne zanima. Isključio sam se iz svega. Nisam očekivao da ću zabiti ovoliko pogodaka. Devet u četiri utakmice. To stvarno dobro izgleda. Kada su me pitali za brojke prije početka sezone, rekao sam ‘neka zabijem 20 golova u svim natjecanjima’. Već sam skoro na pola od te brojke, ali neću se opterećivati. Svaku utakmicu želim dati sve od sebe.”

Primio je nekoliko stotina čestitki.

“Bilo je ‘samo’ 300-tinjak čestitki. Većina suigrača iz Hajduka mi se javila, kao i trener Valdas Dambrauskas i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.”

Pričao je i o teretu igranja za Hajduk…

“Nije lako. Stranac može vidjeti reakcije publike, ali komentari… Mi domaći igrači imamo obitelj, rodbinu, prijatelje, poznanike. Svi očekuju nešto, pitaju te dan prije utakmice nešto. Izložen si pritisku. Ja ovdje vidim da je to totalno nepotrebno. Tek sad radim ono što sam želio i prošle sezone.”

Odgovorio je Ljubičić i na pitanje je li LASK počeo brojiti novce za isplatu odštete Hajduku:

“Ha-ha. Oni imaju opciju otkupa. Ako zadovoljim. U medijima je moja izjava malo krivo interpretirana. Ispalo je da ‘se i mene nešto pita’, ali u cijeloj priči mene se malo pita.”

Ključne riječi

Komentara 4

DE
Dezider
08:45 08.08.2022.

Pustili Ljubičića za 2,5 milijuna eura, težak promašaj Hajdukove struke! Da Kalinić nije povrijeđen ne bi ni Biuk bio u prvom sastavu!?

RE
RedTree
17:48 07.08.2022.

Naravno da te se pita, kao što se pitalo i Ferra, pa nije ovo srednji vijek. Ovo s odštetnom klauzolom je teški promašaj, umjesto da se dalo 5 do 10 posto transfera. Ako momak ovako nastavi igrati, vratiti ga u prvi sastav, pa po dobar rezultat i transfer poslije ili ako želi ići i ima dobru ponudu za dalje van, najpoštenije bi bilo da ga Hajduk pusti i zaradi, jer ipak ga je Hajduk stvorio, a Lask-u da pristojan bonus za suradnju. Sada ćemo vidjeti pamet uprave, ali i ljubav pojedinaca prema klubu. 🔴🔵

Avatar Darlboro2
Darlboro2
16:44 07.08.2022.

Davno sam komentirao njega u Hajduku...tražili su da igraju njihova dica, a kad su ta dica počela igrati, zaboravili su da su to i dalje dica... Pa je bilo pljuvanje i po njemu i po biuku..e, to su ti njihovii dišpeti il' šta već...pljuvati po klincima od 18-20 godina, nakon što su vrištali po portalima da oni moraju igrati... A na kraju krajeva to je i sam Ljubičić rekao u ovom članku... Ljubičiću, sretno, i samo igraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije