Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perišić na odlasku

Kucnuo je čas? Nadam se da će navijači razumjeti moj odlazak

Ivan Perišić
Foto: Reuter/PIXSELL
1/6
30.11.2018.
u 15:40

Ivan Perišić je priznao da je Manchester United bio opcija i ljetos

Ivan Perišić očito seli. Nije precizirao kada i gdje, ali talijanski mediji u petak prenose zanimljivu izjavu hrvatskog reprezentativca koja jasno otkriva da polako pakira kofere. Prema Manchester Unitedu? Možda. O tome je bilo puno riječi proteklih godinu dana, nije tajna da ga Jose Mourinho izuzetno cijeni. 

- Istina je da je još ljetos stigla ponuda iz Manchester Uniteda i da sam bio nadomak odlasku iz Intera. No ustrajnost trenera Luciana Spalettija i važna uloga u prvoj momčadi su na kraju presudili - pojasnio je Perišić zašto je ostao član Nerazzurra, ali i priznao da tome neće još (pre)dugo biti tako.

- Još uvijek bih želio igrati i u drugim zemljama. Nadam se da će navijači Intera prema tome imati razumijevanja - kazao je ponajbolji nogometaš milanskog kluba.  

Engleski su mediji prije samo tjedan dana ustvrdili da se Jose Mourinho voljan rastati od Anthonyja Martiala ako u zamjenu može dobiti Perišića, a ove će rečenice samo još više razbuktati tu priču.

Komentara 11

IL
ilijan
16:40 30.11.2018.

Sretno Ivane!

DU
Deleted user
17:49 30.11.2018.

Ivane pravi si sportaš ... i na terenu veliki borac ... od napadača do braniča.. neumoran....

Avatar navijač
navijač
08:35 01.12.2018.

Samo nemoj otići iz repke , a ostalo je tvoja stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije