Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUK ZADOVOLJAN

Kopić: Nogomet je čudna igra, bili smo bolji od Dinama

Hajduk Dinamo HNL
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
22.04.2018.
u 19:28

- Navijači su imali razloga doći, vidjeli su dobar nogomet. Šteta što smo izgubili, ali idemo dalje - rekao je Nižić

Hajduk je imao priliku stići na samo minus dva uoči posljednjih pet kola HNL-a, no Dinamo je slavio na Poljudu 2:1 i pobjegao na plus osam te vrlo vjerojatno riješio prvenstvo.

- Bila je ovo jako dobra utakmica, visoke energije, sjajnog intenziteta. Dinamo je ušao kvalitetnije, imali su posjed, no nakon toga smo preuzeli inicijativu. Drugo poluvrijeme bili smo bolji, imali četiri, pet dobrih prilika, no još se jednom pokazalo da je nogomet čudna igra, da odlučuju detalji - rekao je trener Hajduka Željko Kopić pa dodao:

- Ja sam u najavi rekao da ćemo biti pravi, taktički smo bili dobro, energija je bila odlična, uz sjajan impuls s tribina. Trebao nam je još jedan taj gol u drugom poluvremenu, imali smo prilika, no na kraju smo primili gol.

Hajduk Dinamo HNL
1/7

- Napravili smo neke izmjene da kreiramo nešto prema naprijed, nemam stvarno što igračima zamjeriti.

Futacs je igru napustio nakon sat vremena.

- Futacsu je maksimum sat vremena. Odigrao je jako dobro, bio u nekim situacijama za gol. Zamjenu smo planirali.

- Zadovoljan sam s velikom većinom stvari. Nismo Dinamu dopustili previše tranzicije, dobro smo okretali strane. Imali smo dovoljan broj prilika za jedan derbi, no nismo zabili - rekao je Kopić pa se okrenuo budućnosti.

- Mi trebalo izanalizirati ovo, imamo svoj put, imamo svoj cilj. Danas smo pokazali da možemo igrati dobar nogomet i da možemo parirati Dinamu, a u nekim stvarima bili smo čak i bolji.

Kapetan bijelih Zoran Nižić je istaknuo:

- Odigrali smo pravu utakmicu, mislim da imamo za čime žaliti. Nismo iskoristili svoje prilike i primili smo gol iz pogreški.

- Dinamo je bolje otvorio utakmicu, ušli smo odlično u drugo poluvrijeme, ali nismo iskoristili svoje šanse. Navijači su imali razloga doći, vidjeli su dobar nogomet. Šteta što smo izgubili, ali idemo dalje.

Ključne riječi

Komentara 20

ZI
zizi10
20:21 22.04.2018.

kopiču ti nisi pri sebi!!!! da zebec nije navlačio za vas dinamo bi vas razbio! zašto nije sviran penal nakon radoševićevog igranja rukom u 16 m? zašto nižić nije dobio drugi žuti kad je igrao rukom i tako zaustavio kontru dinama??? a dinamo je svako malo dobivao kartone za bezvezne prekršaje!

FL
FLYZG
21:34 22.04.2018.

Eto Dinamo pobjedio usred Splita i nikom nista,prije dva mjeseca Hajduk pobijedi u Zagrebu tresu se svi portali,preseravanja hajdučije sa svih strana i onda naravno jos ova izjava Kopića da je Hajduk bio bolji...,pa covjeka odmah protjera na WC....

ZA
zanaše1
22:21 22.04.2018.

Ajde patuljak Dinamo je tebi nažalost neostvareni san pa liječiš komplekse pred uličarima dodvoravanjem. Al još par utakmica i noga ko i Kos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije