Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUZI U NEVJERICI

Karabatić šokiran uoči početka Eura: Turisti šeću bez maski, a moramo jesti s njima

Handball Freundschaftsspiel Deutschland vs Frankreich
Foto: nordphoto GmbH / Bratic
1/5
13.01.2022.
u 07:00

Srbija i Francuska su u skupini s Hrvatskom i Ukrajinom, a brojne reprezentacije uoči Eura imaju velik broj slučajeva zaraze među igračima.

Već je svima poznato da danas počinje Europsko prvenstvo u rukometu, a Francuzi ga otvaraju protiv Hrvatske. I dok čine sve da spriječe ulazak koronavirusa u svoje redove, jer pandemija je i dalje na snazi, ne mogu se prestati čuditi situacijama koje su doživjeli u hotelu u Szegedu. Naime, u hotelu u kojemu borave rukometaši, borave i turisti koje su zatekli kako šeću bez maski.

– Bili smo začuđeni, pa čak i šokirani što vidimo goste hotela bez maski. I još bismo trebali jesti zajedno s njima – požalio se legendarni Nikola Karabatić.

 

Francuski mediji javljaju da su se Francuzi žalili EHF-u koji je priznao pogrešku i obećao da će ispraviti propust.

A nakon njihova protesta i izbornik Srbije Toni Gerona se požalio:

– Kaotična organizacija Eura. Turisti bez maski u istim prostorijama s reprezentacijama, nema testova za sve momčadi, kasni se s testovima... Kako ovo uopće igrati?!

Inače, Srbija i Francuska su u skupini s Hrvatskom i Ukrajinom, a brojne reprezentacije uoči Eura imaju velik broj slučajeva zaraze među igračima.

 

Komentara 8

AA
Aartur
08:08 13.01.2022.

Pristali ste biti manekeni pandemije još kad su vas prisilno cijepili. Nakon toga, vlasti više ne gledaju na vas kao na sportaše, već kao na ovce.

Avatar Svirus
Svirus
07:29 13.01.2022.

Što se sada ovaj čudi? Pa radi se o nevjerojatnom virusu koji se širi preko teniske loptice, ali ne i na skupovima političara 🤡

Avatar barba_barba
barba_barba
09:09 13.01.2022.

Karabatić šokiran, ode u grad i vidi bile ljude, takozvane bijelce oko sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije