Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
generalna proba

Kako će sutra igrati vatreni? Ovo je mogući sastav Zlatka Dalića za test utakmicu prije SP-a

Rijad: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Saudijske Arabije
Goran Stanzl/PIXSELL
15.11.2022.
u 20:04

Hrvatska bi sutra na stadion Prince Faisal bin Fahad trebala istrčati u kombiniranom sastavu, dok će glavni igrač ući u drugom poluvremenu.

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra od 13 sati po našem vremenu igra utakmicu u Rijadu protiv Saudijske Arabije. 

Bit će to svojevrsna generalna proba za početak svjetske smotre u Kataru, ali i dobra prilika da izbornik Dalić pruži priliku nekim igračima iz prvog plana. 

Za očekivati je da će izbornik postaviti standardni sustav igre 4-2-3-1, ali i dati poštedu pa tako od prve minute vjerojatno neće krenuti kapetan Luka Modrić, no svježe oporavljeni Marcelo Brozović mogao bi zauzeti mjesto u srcu veznog reda. 

Mogući sastav vatrenih za Saudijce mogao bi izgledati ovako: Livaković - Stanišić, Lovren, Erlić, Barišić - Brozović, Sučić - Pašalić, Majer, Oršić - Petković. 

Jedino je sigurno kako neće nastupiti Marko Livaja zbog ozljede mišića, stručni stožer je procijenio kako nema smisla riskirati sa napadačem Hajduka. 

VIDEO: Goran Stanzl / Pixsell

 

Komentara 1

DU
Deleted user
21:33 15.11.2022.

Zašto nije stavio Ivušića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije