Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO DUŠU

Jurčević: Sada kad više nisam u klubu to mogu napokon reći

Nikola Jurčević
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
16.05.2018.
u 09:43

Jurčević ističe da je mu je žao što nije dobio priliku da privede sezonu kraju i napravi plan za sljedeću, a otvoreno je progovorio i o atmosferi oko kluba.

Nikola Jurčević nakon 65 dana dobio je otkaz u Dinamu, a umjesto njega na klupu je sjeo Nenad Bjelica.

– Na jedan način me takva odluka iznenadila, ali na drugi i nije jer znam sve mehanizme i kako stvari funkcioniraju. Bilo mi je jako teško to prihvatiti jer sam to doživio kao osobni poraz i neuspjeh. Ja nisam u Dinamo došao zbog karijere ili iz financijskih razloga. Ovo je moj grad i moj klub, za koji navijam otkad znam za sebe. Ne bih želio zvučati patetično, ali moj životni i sportski cilj bio je napraviti nešto s Dinamom – rekao je za Index Jurčević koji je istaknuo da ne bježi od odgovornosti te ističe da ne traži alibi.

Jurčević ističe da je mu je žao što nije dobio priliku privesti sezonu kraju i napravitii plan za sljedeću, a otvoreno je progovorio i o atmosferi oko kluba.

– Nisam to prije želio potencirati, ali evo, sad kad više nisam u klubu mogu. Dinamove utakmice, osim medijskog, nemaju nikakvog značaja. Tu nema gledatelja, nema atmosfere, ničega. Jedino o čemu se nakon svake utakmice priča jest trener, taktika, igrači i uglavnom se kritizira. Čak i kad smo osvojili naslov tako kako već jesmo, piše se da je Dinamo najlošiji prvak ikada. Stalno smo u nekoj defenzivi, moramo se pravdati. To su nenormalni uvjeti.

Komentara 60

PE
Peet
10:25 16.05.2018.

Ako mislite da je Mamic krivac za stanje u Dinamu, varate se. Isto bi bilo i bez ZM. Mediji godinama pljuju, omalovazavaju, traze afere. Boyse je uspjela torcida i sdp okrenuti protiv vlastitog kluba. A oni ko svi pravi orangutani imaju mantru o krivnji ZM. Otici ce Mamic, a opet nece biti gledatelja, opet ce biti novinara pljuvaca.

IL
ilijan1a
10:40 16.05.2018.

Dinamo ima navijače i ima najviše članova ali problem je u medijskoj ne naklonosti, koja je neprijateljska iz koje kakvih njima znanih razloga. Dinamo se plasira u Ligu prvaka naslov koji se može pročitati je opet je se Dinamo plasirao za napucavanjeje. Umjesto da se Dinamu čestita na uspjehu na plasmanu u Ligu prvaka o čemu mnogi klubovi iz jačih europskih liga mogu samo sanjati.

SE
senior
11:11 16.05.2018.

Maminjo nedaj se ovoj bagri koja pljuje po tebi , ali nisu oni krivi za ovo sadašnje stanje u i oko kluba, SDP preko svojih južnjaka je sve negativno skuhao i pokrenio da bi pokušali izvući iz gov++ Hajduk. . Dinamu su naštetili ali Hajduku nemre pomoći ni bog ni vrag. SDP nako istupa Jovanovića i njihovih ministara dalmoša izgubio je izbore a nove više vjerojatno nikada neće dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije