Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi našli zamjenu

Nenad Bjelica novi je Dinamov trener, potpisao na dvije godine

Nenad Bjelica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
15.05.2018.
u 19:49

Hrvatski prvak danas je raskinuo ugovor s Nikolom Jurčevićem i već je pronašao zamjenu

Nenad Bjelica novi je Dinamov trener, a ugovor je potpisao na dvije godine. Nakon što je hrvatski prvak raskinuo ugovor s Nikolom Jurčevićem odmah je pronašao zamjenu. Dogovor je postignut nakon nekoliko sati pregovora. 

Momčad bi trebao voditi već protiv Intera na subotnjoj proslavi naslova, a onda slijedi finale kupa protiv Hajduka.

Nenad Bjelica
1/5

Prije nekoliko dana 46-godišnji Bjelica dobio je otkaz u Lechu iz Poznanja.

Trenersku karijeru počeo je 2007. još kao igrač u Kärntenu, a potom je vodio Lustenau i Wolfsburg s kojim je ušao u prvu austrijsku ligu. Nakon toga vodio je bečku Austriju s kojom je 2013. u zadnjem pretkolu Lige prvaka izbacio Dinamo.

Trener talijanskog drugoligaša Spezije bio je od lipnja 2014. do studenoga 2015. godine. Od 2016. pa do nedavno vodio je Lech iz Poznanja s kojim je lani bio treći u poljskom prvenstvu.

U ovogodišnje doigravanje za prvaka Lech je ušao kao vodeći, ali nakon niza loših rezultata klub je Bjelici odlučio dati otkaz.

Ključne riječi

Komentara 36

DU
Deleted user
19:54 15.05.2018.

najbrzi osvajac duple krune svih vremena...hahaha

ZI
zinedine
22:38 15.05.2018.

Trebali su dovesti Igora Cvitanovića ili ovog mladog trenera iz Lokomotive. Vjerujem da bi bolje odradili posao od ovakvih trenera tipa Jurčević, Bjelica i sl. koji kao imaju nekog iskustva, ali nemaju baš nekih rezultata. Bilo bi dobro da Dinamomo dovede napadača Andersona iz Rudeša jer im baš treba jedan eksplozivni igrač, a najvjerojatnije ne bi bio preskup.

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
21:52 15.05.2018.

Bravo Bravo Bjelica, napokon trener sa pedigreom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije