Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skinuo tri penala

Junak Livaković: Ovo je najdraži trenutak u mojoj karijeri

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
Foto: John Sibley/REUTERS
1/4
05.12.2022.
u 19:00

Bili su jako spremni, ali i mi smo. Kad je bilo najteže pobijedili smo. Ovo je stvarno super osjećaj, ovo je najdraži trenutak u mojoj karijeri - kazao je Livaković.

Hrvatska je savladala Japan u osmini finala SP-a u Kataru u dramatičnom raspucavanju jedanaesteraca. Naši igrači bili su sjajno raspoloženi nakon velike pobjede vrijedne četvrtfinala.

- Stvarno osjećaj je super. Hvala ekipi i hvala navijačima, nije bilo lako, hvala Bogu sve je dobro završilo. Bili su jako spremni, ali i mi smo. Kad je bilo najteže pobijedili smo. Ovo je stvarno super osjećaj, ovo je najdraži trenutak u mojoj karijeri - kazao je hrvatski junak, vratar Dominik Livaković.

Video - Slavlje u studiju Večernjeg lista: Ovo je dokaz da pojedinac može riješiti utakmicu

Komentara 4

RE
remarga
19:15 05.12.2022.

Bravo Livakoviću 💪🏻💪🏻💪🏻

Avatar JustForYou
JustForYou
19:22 05.12.2022.

Lose izvedeni penali su "najdraži trenutak u tvojoj karijeri". Kakva ti je onda to karijera..... Japan is knocked OUT of the World Cup on penalties by Croatia as goalkeeper Livakovic saves THREE woeful spot-kicks after 1-1 draw... nek ti nekoo prevede ovo woeful

PR
Propitivač
19:14 05.12.2022.

Infarktualni rezultat 4:2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije