Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
F4 u Beogradu

Jug nije uspio: Crvena zvezda pobijedila i osvojila Ligu prvaka

vk primorje vk jug (1)
Igor Kralj/Pixsell
01.06.2013.
u 21:27

Iako je Jug u skupinama dvaput pobijedio Zvezdu, vaterpolisti iz Srbije bili su bolji kad je bilo najpotrebnije

Nakon što su u polufinalu pobijedili Partizan, vaterpolisti Juga posustali su u finalu Lige prvaka. Crvena zvezda u Beogradu je pobijedila dubrovačke vaterpoliste 8:7 i postala prvak Europe.

Utakmica je bila napeta i neizvjesna, igralo se gol za gol, ali beogradska momčad na kraju je bila s(p)retnija. Jug je pred kraj imao i dva napada za izjednačenje, ali nije uspio. Posebno treba istaknuti vratara domaće momčadi Šefika koji je skupio nevjerojatnih 13 obrana.

Isto tako, bučna beogradska publika svojim je vaterpolistima dala krila, povremeno vršila i pritisak na suca, te nosila Zvezdu do pobjede.

Iako je Jug u skupinama dvaput pobijedio Zvezdu, vaterpolisti iz Srbije bili su bolji kad je bilo najpotrebnije.

Treće mjesto osvojila je Barceloneta pobjedom 11:10 protiv Partizana.

 

BEOGRAD - Plivalište na Banjici. Gledatelja 5000. Suci: Caputi (Ita) i Stavridis (Grč).

CRVENA ZVEZDA: Šefik (13 obrana), S. Rašović 1, Rađen 1, Ivošević, Miličević, Pijetlović 2, Avramović 1, V. Rašović 1, Ranđelović, Vapenski 1, Prlainović 1, Stojčić, Draksimović. 

Trener: Dejan Savić

JUG CROATIA OSIGURANJE: Bijač (6 obrana), Vranješ, Bošković 2, Janović 3, Joković 1, Azevedo, Marković, Bušlje, Karač, Dobud 1, Ivović, Macan, Pavlović. 

Trener Veselin Đuho

Treća osobna pogreška: Bušlje (25).

Igrač više: C. zvezda 8-5, Jug CO 9-3.

Četvrtine: 2:2, 1:1, 3:3, 2:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije