Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNE PRIČE BY DEA REDŽIĆ

Josip Šimunić gotovo kroz suze progovorio o najtežim trenucima u životu, Hajduku, Dinamu, sucima...

Zagreb: Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Josip "Joe" Šimunić
Robert Anic/PIXSELL
23.03.2024.
u 10:56

Legendarni Joe Šimunić otvorio se pred kamerama Večernjeg lista u novoj emisiji Životne priče by Dea Redžić.

- Vjera mi je pomogla u najtežim trenucima,  a najviše kada nam je Bog uzeo malenu kćerkicu. Bila je to njegova volja  a ja se nadam da ću zaslužiti u ovom životu da se jednog dana opet sretnem s njom - susprežući suze govori Josip Šimunić, bivši hrvatski reprezentativac, danas predsjednik NK Rudeš, koji je gostovao u Večernjakovoj emisiji Životne priče by Dea Redžić. 
Legendarni Joe otvorio se pred našim kamerama i otkrio brojne detalje iz karijere i osobnog života, prisjetio se djetinjstva u Australiji i prvog posjeta Hrvatskoj.

- Imao sam sretno djetinjstvo, privilegiran sam što sam se rodio u Australiji, no roditelji su patili jer su daleko od svoga doma. U Hrvatsku me doveo danas pokojni Ante Pavlović iz Hrvatskog nogometnog saveza, trenirao sam kratko u Dinamu, ali nije istina da me nisu prepoznali. Htjeli su da ostanem, ali bio sam premlad i bilo je to za mene prerano’, priča Joe koji je kraj velike karijere ipak dočekao u Dinamu, ostvarivši san da konačno zaigra i u Ligi prvaka. 

- To je bio i jedan od razloga zašto sam umjesto Hajduka odabrao Dinamo, a drugi razlog je moja supruga, koja je u to vrijeme studirala u Zagrebu, htio sam više vremena provoditi s njom, ispričao je Šimunić okolnosti transfera koji mu mu tada zamjerili mnogi hajdukovci, misleći da je prekršio dogovor.

- Svi koji me poznaju, znaju da nikada to ne bih napravio - otvoren je Joe. 

Kako danas gleda na stanje u Hajduku, Dinamu i HNL-u, što misli o hrvatskim sucima i VAR aferi te kako bi riješio probleme u hrvatskom nogometu, pogledajte večeras u 20 sati na svim kanalima Večernjeg lista - na našem webu, Facebooku i YouTubeu.

Komentara 1

Avatar ciciban
ciciban
22:50 24.03.2024.

Trebo je urlikati zds, to bi mu sigurno pomoglo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije