Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje trener

Je li Zoran Mamić dobro rješenje za klupu Dinama?

Zoran Mamić, Damir Krznar (1)
Marko Prpić/Pixsell
16.12.2013.
u 20:24

Uz Zorana Mamića ostaje i cijeli stručni stožer, a to su pomoćni treneri Damir Krznar i Igor Cvitanović, trener vratara Miralem Ibrahimović...

Nakon što je Zoran Mamić naslijedio Branka Ivankovića na klupi Dinama, tvrdio je da je to samo privremeno rješenje. Mlađi Mamić nije se vidio na klupi, uloga sportskog direktora ipak mu se činila zanimljivija. Tada su iz Dinana najavljivali veliko ime, govorilo se da će poznati stranac preuzeti klub. Najviše se spominjao njemački stručnjak Felix Magath, no ta ideja je propala.

A kako je vrijeme odmicalo, Zokiju se sve više sviđao trenerski poziv i nedavno je dao naslutiti da će ostati na klupi.

A danas je to i potvrđeno, Izvršni odbor odlučio je da Mamić ostaje na klupi, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

Uz Zorana Mamića ostaje i cijeli stručni stožer, a to su pomoćni treneri Damir Krznar i Igor Cvitanović, trener vratara Miralem Ibrahimović, kondicijski treneri Ivan Štefanić i Krešimir Šoš, fizioterapeuti Nenad Krošnjar, Mario Rubinić, Kristijan Nađenić i Ivan Zeba te oružari Livijo Cvrk i Ivan Vučković.

>>Mamić ostaje na klupi Dinama: Bit će menadžer kao u Engleskoj

Komentara 4

Avatar petrolio
petrolio
21:04 16.12.2013.

nekome simpatičan, nekome antipatičan, ali kad se sve skupa zbroji, Zoran Mamić najbolje je rješenje na klupi Dinama! dosta je pogledati rezultate koje je Dinamo s njime ostvario, a koje s prethodnih 5-6 trenera i ne treba ništa više objašnjavati....puno uspjeha Dinamu i cijelom stručnom stožeru u 2014.godini!

Avatar mohito
mohito
21:13 16.12.2013.

mene sam zanima dal ce dobit nogu ak budu rezultati losi?

DU
Deleted user
12:36 17.12.2013.

41% u anketi kliknulo da im je svejedno,jer više ionako ne prate Dinamo!? Hahahaha,a kako su saznali za ovaj članak i anketu!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije