Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPORNI

Inicijativa Za naš Dinamo vratila se na Facebook i najavila da nema predaje

Za naš Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
05.06.2014.
u 19:21

- Odvjetničko društvo koje predstavlja GNK Dinamo Zagreb uputilo je prijavu zbog kršenja onog što smatraju svojim intelektualnim vlasništvom - kaže "četvorka".

Inicijativa Za naš Dinamo blokirana ja na Facebooku zbog korištenja imena hrvatskog nogometnog prvaka, ali neće se predati bez borbe pa su se tako vratili na najpopularniju društvenu mrežu i nastavljaju s aktivnostima.

- Nije nas bilo nekoliko dana. Odvjetničko društvo koje predstavlja GNK Dinamo Zagreb uputilo je prijavu zbog kršenja onog što smatraju svojim intelektualnim vlasništvom i Facebook se odlučio na suspenziju stranice dok se dvije strane ne dogovore. No, to nas nije nimalo pokolebalo. Peticija ide dalje. Broj volontera i potpisa svakim danom sve više raste. Imamo i novu stranicu. Nema predaje! Dinamo, to ste vi! To vam ne mogu oduzeti - stoji u priopćenju koje potpisuju Tomo Šokota, Dario Šimić, Igor Bišćan i Silvio Marić.

Prethodni profil imao je 35 tisuća "lajkova", a novi je tek u pogonu i skupio je svega par stotina. Vjerojatno će kroz nekoliko dana doći do stare brojke.

>> Facebook blokirao inicijativu Za naš Dinamo

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mohito
mohito
22:55 05.06.2014.

da, za vas dinamo…malo sutra, dinamo nikad nece biti vas bez obzira kolko potpisa hajdukovaca i mrzitelja dinama skupili, dinamo pripada nama koji smo njegovi navijaci i clanovi...

GA
gadimise
22:18 05.06.2014.

Nema predaje samo tako dalje, kak je u onoj pjesmi I opet sanjam tisuće te bodre a sjever složno grmi ori se dok dišem ja će živjeti za modre o dinamo ja volim te pozdrav svima navijaćima dinama! mamićevcima želim sve najbolje al su si krivog idola našli!

MA
manjabegic
20:08 05.06.2014.

Ovi su dosadni od njihova šefa jovice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije