Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Huligani napravili kaos i odgodili slavlje Eduarda i Antolića

neredi
Foto: Printscreen Twitter
20.05.2018.
u 20:47

Legia je u posljednjem kolu trebala samo bod na gostovanju kod potonulog Lecha u Poznanju, imala 2:0 vodstvo 10-ak minuta prije kraja, a onda su domaći navijači napravili prekid.

Trener Dean Klafurić, Domagoj Antolić i Eduardo da Silva novi su prvaci Poljske! Ali na službeno proglašenje će morati pričekati neko kraće vrijeme.

Naime, Legia je u posljednjem kolu trebala samo bod na gostovanju kod potonulog Lecha u Poznanju, imala 2:0 vodstvo 10-ak minuta prije kraja, a onda su domaći navijači napravili prekid. U teren je uletjela hrpa interventne policije ne bi li spriječila žešće nerede, a možda i neke tragičnije scene, piše Goal.

Povela je Legia u 9. minuti preko Domagoja Antolića, a u drugom je dijelu Kucharczyk u 69. povećao na 2:0. To se nikako nije svidjelo domaćim pristašama koji su uletjeli u teren i počeli bacati dimne bombe. Mirisalo je na probleme pa su na teren stupili plavci.

Susret je prekinut i ubrzo je donesena odluka da se neće ni nastaviti, a komisija Poljskog nogometnog saveza trebala bi u najkraćem mogućem roku pobjedu dodijeliti Legiji čime bi klub iz Varšave postao po 13. put prvak u svojoj povijesti, a ujedno i peti put u zadnjih šest godina.

Antolić je inače igrao cijeli susret, a Eduardo da Silva nije ulazio u igru za goste.

Legijin takmac Jagiellonia je došla do pobjede preokretom nad Plockom, ali nije im to bilo dovoljno da ugroze Legiju. Poveli su gosti preko Kantea u 35. minuti, a već do poluvremena je izjednačenje donio Ivan Runje (44. minuta). U 65. je Sheridan zabio za 2:1.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije