Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENAD PERIŠ

Hrvatski sudac doživio je tragediju u Beogradu, a nedavno je dijelio pravdu na SP u Fukuoki

Beograd: Otac Mateja Periša, Nenad Periš i nadbiskup Hočevar dali izjavu za medije
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
28.07.2023.
u 14:27

Podsjetimo, njegov sin Matej nestao je 30. prosinca nakon što je u Beogradu s prijateljima planirao doček Nove godione, a tijelo nesretnog mladića pronađeno je sredinom svibnja u beogradskoj rijeci. Nenad Periš mjesecima je boravio u srpskoj prijestolnici s nadom da će ipak uspjeti pronaći Mateja živog.

Reprezentacija susjedne Srbije u dalekoj Fukuoki doživila je pravi potop u pokušaju da se plasiraju u finale svjetskog prvenstva poslije poraza od Grčke rezultatom 13:7, a jedan detalj je svima upao u oči. Naime, glavni sudac ovog dvoboja bio je Nenad Periš, otac Mateja Periša koji je tragično stradao u Beogradu. 

Periš već godinama radi kao vaterpolski sudac, a nakon igračke karijere u ovom sportu dijelio je pravdu na mnogim velikim utakmicama, kao što su finale europskog prvenstva za žene 2018. godine u Barceloni, te finale svjetskog prvenstva u istoj konkurenciji u Kini godinu dana kasnije.

Podsjetimo, njegov sin Matej nestao je 30. prosinca 2021. godine nakon što je u Beogradu s prijateljima planirao doček Nove godione, a tijelo nesretnog mladića pronađeno je sredinom svibnja u beogradskoj rijeci. Nenad Periš mjesecima je boravio u srpskoj prijestolnici s nadom da će ipak uspjeti pronaći Mateja živog. 

VEZANI ČLANCI:

- Naravno da mi vaterpolo pomaže, to je dio života koji me na neki način odredio, prvo kroz igru, a više kroz suđenje. Stekao sam puno prijatelja iz cijelog svijeta, puno naučio i pripremio se za određene izazove u životu. Ovdje sam s prijateljima iz cijelog svijeta, igračima i trenerima. To je veliki dio mog života i nastavljam s njim. I prije mi je obitelj bila na prvom mjestu, ali sada posebno, možda na prva tri mjesta. Moje dvije kćeri, supruga, Matejeva mama. To je ono što mi je najvažnije. Zajedno polako koračamo kroz život i doći ćemo do cilja – rekao je u jednom razgovoru Nenad Periš za Kurir

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije