Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZA POHVALU

Hrvatski dragovoljac izjednačio neslavni rekord novim ispadanjem iz lige

Split: Hajduk i Hrvatski dragovoljac sastali se u 33. kolu HT Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
30.04.2022.
u 09:15

Livaja je postigao pogodak za pobjedu Hajduka, a ujedno su time sve šanse Hrvatskog dragovoljca pale u vodu. Više ga ni teorija ne može spasiti te se klub vraća u drugoligaško okruženje.

Sve do 87. minute Hrvatski dragovoljac je držao 1:1 na Poljudu protiv Hajduka, a time je držao i još uvijek teoretsku šansu da se u finišu sezone spasi ispadanja.

No, Livaja je postigao pogodak za pobjedu Hajduka, a ujedno su time sve šanse Hrvatskog dragovoljca pale u vodu. Više ga ni teorija ne može spasiti te se klub vraća u drugoligaško okruženje.

Hrvatski dragovoljac ima devet bodova manje od pretposljednje Istre 1961 i tri utakmice do kraja. U slučaju da pulski sastav sve svoje dvoboje do kraja izgubi, a Hrvatski dragovoljac dobije tada bi se bodovno izjednačili na ljestvici. No, ni to ništa ne znači Hrvatskom dragovoljcu koji je u međusobnim susretima s Istrom 1961 ove sezone u posve negativnoj poziciji. Pulska momčad je dobila tri od četiri utakmice, a jedan je ogled završio bez pobjednika.

Inače, ovo je četvrti put u povijesti za Hrvatski dragovoljac da napušta elitni razred i po tome se izjednačio u neslavnom rekordu s vinkovačkom Cibalijom i zaprešićkim Interom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije