Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO MOGU SAMO NAŠI

FOTO 'Noćna akcija' hrvatskih navijača! Pogledajte što su napravili ispred hotela vatrenih!

Foto: cfe-mihrvati.hr
1/5
01.12.2022.
u 06:47

Navijači su za današnji dan najavili još akcija podrške vatrenima

Hrvatska i Belgija od 16 sati igraju utakmicu trećeg kola Svjetskog prvenstva u Kataru na kojoj se očekuju i tisuće hrvatskih navijača iz cijelog svijeta. Zadnji put udruga navijača Mi Hrvati iznenadila je hrvatsku nogometnu reprezentaciju došavši im na plažu pred hotel s najvećom zastavom na svijetu koja je tolika da je nisu uspjeli cijelu razviti na plaži. Ganulo je to nogometaše i izbornika te je, moguće je, taj postupak bio i posljednja prevaga u jačanju motivacije nakon slabog otvaranja Mundijala. Uostalom, dao je to u svojim izjavama naslutiti i Zlatko Dalić.

Navijači nisu odustali ni ovoga puta i odlučili su se na noćnu akciju iznenađenja.

 

"Tajna noćna akcija ispred hotela vatrenih! Članovi našeg kluba upravo su završili farbanje i ukrašavanje velikih betonskih blokova uz plažu ispred hotela Hilton u kojem spavaju naši reprezentativci... Od trenutka kad otvore oči na dan odluke, šaljemo im poruku hrvatskih navijača: 'Pokažite svijetu kako igraju Hrvati! U boj! U boj'", objavili su na svom Facebooku.

Navijači su za današnji dan najavili još akcija podrške vatrenima. Pratimo navijačku atmosferu tijekom cijeloga dana OVDJE

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Razgovarali smo s Belgijcima u Bruxellesu: Hrvatska prolazi jer igrači su nam stari, nema kemije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije