Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? Vatreni igraju utakmicu odluke, donosimo vam poseban program

KATAR 2022 - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice s Belgijom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
01.12.2022.
u 06:30

U znaku vatrenih bit će i naš cijeli današnji program od tiska, društvenih mreža, weba do TV-a. Već od 7 sati pratimo zagrijavanje koje će trajati tijekom cijelog prijepodneva, uživo smo u Dohi, a iz zagrebačkog studija pripremamo vam i specijalnu emisiju.

Svjetsko nogometno prvenstvo ušlo je u prosinac. Mjesec poznat po darivanju i blagdanima, u redu je prema tome očekivati da će nas i hrvatska nogometna reprezentacija ovih blagdana darivati odličnom igrom

Priliku za to, Dalićevi izabranici imaju već poslijepodne u posljednjem susretu grupne faze u skupini F. Protivnik je neugodna Belgija, brončani sa prošlog Mundijala. Iako poljuljani ozljedama, slabijim rezultatima i neslogom u momčadi i dalje predstavljaju veliku opasnost za Vatrene jer prolazak u osminu finala nije osiguran.


>> VIDEO: Legenda hrvatskog i belgijskog nogometa Branko Strupar najavljuje utakmicu Belgije i Hrvatske


U znaku vatrenih bit će i naš cijeli današnji program od tiska, društvenih mreža, weba do TV-a. Na dan utakmice Hrvatske i Kanade objavili smo točno 100 tekstova, a ništa manje ne očekuje vas i danas.

Već od 7 sati pratimo zagrijavanje koje će trajati tijekom cijelog prijepodneva, uživo smo u Dohi odakle se s najnovijim informacijama javlja naš reporter Tomislav Dasović. 

U našoj specijalnoj emisiji Večernji TV-a posvećenoj SP-u u Kataru donosimo vam analize, komentare i predviđanja uoči, za vrijeme i nakon utakmice.

Osim toga, na programu pratimo i preostala tri susreta u danu.

Današnji raspored na SP

16.00  Hrvatska - Belgija

16.00  Kanada - Maroko

 

20.00  Španjolska - Japan

20.00  Njemačka - Kostarika

U isto vrijeme kada i Hrvatska, na teren će i Maroko protiv Kanade. Osigurač prolaska Hrvatskoj bila bi iznenađujuća pobjeda Kanade jer u tom bi slučaju neovisno o ishodu utakmice s Belgijom, Vatreni prošli dalje. Ali, nama ne trebaju takve kalkulacije, sigurni smo.

A o kalkulacijama se pričalo i u skupini E s kojom se naša skupina križa, a gdje Španjolska igra protiv Japana, a Njemačka protiv Kostarike. Oba susreta na rasporedu su od 20 sati.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Razgovarali smo s Belgijcima u Brexellesu: Hrvatska prolazi jer igrači su nam stari, nema kemije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije