Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

FOTO Kakav sretnik! Uplatio 36 lipa, a dobio čak 130.000 kuna: "Uvijek igram te parove"

NBA: Chicago Bulls at Milwaukee Bucks
Foto: Jeff Hanisch/REUTERS
1/4
30.04.2022.
u 14:33

Iako nije imenovan, kao što nije ni otkriveno otkud je muškarac, čini se da je veliki navijač Milwaukee Bucksa, aktualnih NBA prvaka.

Sretnik iz Sjedinjenih Američkih Država uspio je pogoditi nevjerojatne stvari na kladionici pa zaraditi podosta novca, što je i njega samog iznenadilo jer, kako kaže, igra uvijek identične parove, za identičan iznos.

Iako nije imenovan, kao što nije ni otkriveno otkud je muškarac, čini se da je veliki navijač Milwaukee Bucksa, aktualnih NBA prvaka. Jer, njegova tradicija je kladiti se da će pobijediti 116:100 protivnike, u ovom slučaju Chicago Bullse tijekom prvog kruga doigravanja Istočne konferencije.

- Uvijek igram te parove - izjavio je nepoznati muškarac.

Foto: Instagram

To nije sve, uz taj par, dodaje i onaj da će prvi koš na utakmici zabiti glavna zvijezda Bucksa i MVP prošlosezonskog finala Giannis Antetokounmpo. Ovaj put dogodilo se to, kao i toliko puta ove i prošlih sezone, ali konačni rezultat jest ono što čini razliku.

Naime, koeficijent za točan rezultat iznosi 94.000, onaj da će Grk zabiti prvi koš 400, što čini ukupni koeficijent od 37.600.000. A ulog? Navijački, skroman i za zabavu - svega pet američkih centi ili 36 lipa. A dobitak? Čak 18.000 dolara ili 130.000 kuna! Vjerojaton mu, kao što bi svima, prolazi kroz glavu što bi tek bilo da je uložio jedan dolar... Ali, ne treba biti pohlepan!

Nevjerojatno, ali očito se moralo jednom poklopiti i u ovom smjeru.

>>> Kolinda Grabar-Kitarović zna sve Dinamove pjesme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije